Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ir ON-OFF 12f629 PROBLEME

mecaboy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mecaboy

16

• csaba_sm

14

• green_wall_13

13

• XAN77

12

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

una peste alta ..faceti si voi citeva poze .sa vedem fizic ce a iesit ..da un pcb facut calumea are careva pt Ir al doilea ..???? o schema pn pdf ..stiu eu ceva genul .

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 11 luni mai târziu...
Vizitator untescu_liviumarian

eu nu am tinut cont de Osccal-ul(nu am stiut de el) si "jucaria" nu a functionat!!degeaba am inlocuit cu cel dat de program(icprog)

Link spre comentariu

Poti incerca montajul de recalibrare a oscilatorului intern de aici. Am folosit cu succes aceasta metoda.

degeaba am inlocuit cu cel dat de program(icprog)

Odata pierduta valoarea OSCCAL IcProg-ul nu mai are de unde sa-ti spuna alta.
Link spre comentariu

eu incerc sa constuiesc o interfata cu 12F629 I/P deoarce nu am gasit fisierul .HEX si nici programare nu stiu am copiat fisierul din cipul original si nu vrea sa functioneze! Ce mie mi se pare ciudat este fisierul deoarece contine numai "0000" cu exceptia OSCCAL-ului! :cry:mentionez ca monatjul functioneaza perfect cu cel original! ma poate ajuta si pe mine cineva?

Link spre comentariu

Asta inseamna ca pic-ul din care citesti a fost protejat la citire, de aceea toate locatiile inafara de osccal su "0000". Nu ai decat sa rescrii programul pt aplicatia respectiva, adica sa-l faci de la 0.

Link spre comentariu

Pai nu poti, rogi pe cineva care stie, sau postezi intr-un alt topic toate datele despre montaj ( ce trebuie sa faca,etc) si poate se gaseste cineva sa te ajute, gratuit sau contracost, in functie de complexitate.

Link spre comentariu

este o interfata ce se pune intre cititorul de bancnote(protocol MDB) si automatul de cafea care functioneaza in protocol Paralel!!daca este cineva care sa ma ajute (contracost bineinteles!!) voi oferi mai multe detalii (PCb ,Imagine montaj ,valori componente,etc) Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

toate bune si frumoase doar ca ar fi o mica problema.....si anume becurile economice....se pare ca pe langa UV acestea transmit si IR deoarece cand indrept senzorul IR de pe receptor ledul se aprinde iar modulul nu mai reactioneaza la tasta programata.....doar la mine face asa?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări