green_wall_13 Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Ai mare grija sa nu stergi picul cel nou, sau sa programezi pe el direct HEXUL. Trebuie copiat continutul lui, inainte de a face orice altceva. Are inscris in el din fabrica OSSCAL-ul, acesta este necesar in etapa de programare pentru a inlocui OSSCAL din HEX cu cel dat de producator. Daca faci altfel, vei constata ca jucaria nu functioneaza. Succes!! Link spre comentariu
pyu Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Ai mare grija sa nu stergi picul cel nou, sau sa programezi pe el direct HEXUL. Trebuie copiat continutul lui, inainte de a face orice altceva. Are inscris in el din fabrica OSSCAL-ul, acesta este necesar in etapa de programare pentru a inlocui OSSCAL din HEX cu cel dat de producator. Daca faci altfel, vei constata ca jucaria nu functioneaza. Succes!!E valabil la toate picurile? Link spre comentariu
dj_steel Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 nu e valabil pt toate picurile,dar eu am incalcat regula:am programat pe el direct si mi-a cerut sa inlocuiesc osscalul cu o valoare data de WinPic800 si a functionat in aplicatia de fata Link spre comentariu
pyu Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Si cand citesti pic-ul, de unde stii care e osscalul? Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 il citesti si te duci la ultima locatie din memoria program adica aici ---> "incercuit" cu albastru Link spre comentariu
pyu Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Merci, o sa ma joc si eu cu un pic din asta, si nu stiam cum.De fapt daca totul este 3FFF, e usor sa-ti dai seama ca o valoare trebuie sa difere, dar nu m-am gandit. Link spre comentariu
neutronik77 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Verifica urmatoarele chestii cu PIC-ul scos:- Verifica cablajul sa nu ai un scurt pe undeva- verifica tranzistorul daca e bun sau daca e potrivit, adica npn nu pnpDupa ce rezolvi problema asta introduci microcontrolerul in montaj, apoi mergi mai departe. Daca dupa ce ai rezolvat problema hardware, introduci PIC-ul si iti actioneaza releul din senin, ai probleme cu codul sursa. Nu e programul bine facut. Link spre comentariu
csaba_sm Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 are cineva facut schema pt pcb gata pt corodat pt modelul cu doua releie ..daca da sa posteze aici ..si citeva detalii poze .. Link spre comentariu
Vizitator enastase Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 a facut cineva schema de aici: http://www.sixca.com/eng/articles/remote/index.html ? am tot incercat sa programez pic-ul dar imi tot da eroare. si la TX si RX mentionez ca am mai programat pic-uri inclusiv 12f629, stiu faza cu OSCAL, folosesc un programator de la Adelaida care merge, si IC-Prog 1.06A daca are cineva timp poate incearca sa vada daca si la el da eroare la programare.... merci! Link spre comentariu
Vizitator enastase Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 si o alta intrebare: la schema de la http://www.ivica-novakovic.from.hr/IrOn ... m#IrOnOff2 pe care au facut-o mai multi pe aici, omul foloseste TSOP2238 (38khz) dar eu am TSOP4836 (36khz) oare merge? ati incercat? Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 si o alta intrebare: ... omul foloseste TSOP2238 (38khz) dar eu am TSOP4836 (36khz)oare merge? ati incercat?sigur mergeCat despre eroarea de la programare, daca te uitai in capul fisierelor sursa, asm-urile, vedeai ca are Cod Protected activat, deci nu mai poate citi controlerul dupa programare, dar il programeaza ok. Daca vrei fara protectie trebuiesc reasamblate sursele cu CP_OFF Link spre comentariu
Vizitator enastase Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 intr-adevar merge! ba mai mult, imi trebuia un receptor cu 4 canale, asa ca am mai pus un pic12f629 si am luat semnal de la acelasi TSOP. rezultat: IR 4 channel! Link spre comentariu
remus2509 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Salut imi dati v? rog si mie hex bun ptr varianta cu 2 ca varianta cu un releu am facuto dar asta cu 2 rel nu vrea cred ca hexul nu este bun Link spre comentariu
Vizitator enastase Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 uite HEX care merge. la mine cel putzin a mers :-) Link spre comentariu
remus2509 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Merci azi il scriu in pic sa vad ce iese si spun dupa merci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum