Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ir ON-OFF 12f629 PROBLEME

mecaboy

Postări Recomandate

Uite o schema cu comnda data de batutul din palme. Am realizat practic schema acum 8ani si functioneaza si azi, dar momentan sta intr-o cutie in asteptarea unei intrebuintari viitoare.[attachment=2]scan0003.jpg[/attachment] Cateva scheme cu comutatoare cu circuite integrate, am si o schema foarte simpla cu tranzistori pe care am realizat-o pesonal si a functionat foarte bine dar nu o gasesc acum, mai pe seara poate o gasesc.[attachment=1]scan0004.jpg[/attachment][attachment=0]scan0002.jpg[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mecaboy

16

• csaba_sm

14

• green_wall_13

13

• XAN77

12

Top autori în acest subiect

green_wall_13 mersii enorm pt schemele astea sincer acuma invat sa proiectez in eagle care mi se pare greu incerc si express pcb care totusi da rezultate mai bune sa zicem . la schemele astea ai cumva un pcb facut ? la care poti face o poza ...tu la ce lai adaptat eu ma gindeam sa-l pun la comutatorul de lumina in intrarea in camera .. is curios pina unde ajung in proiectarea lui mai ales ca trebuie sa iasa la miniatura .. incaodata mersii mult de ajutor .

Link spre comentariu

:jytuiyu Ce ciuda imi este ca nu am apucat sa il fac eu primul :bataie . Dar felicitari, si daca e asa cum spui atunci abia astept sa-l fac si eu :101

Si pentru maky_geo inca o schema, cea promisa cu tranzistori si foarte fiabila :da

[attachment=1]scan0005.jpg[/attachment] vezi figura 5. SUCCESEEEE!!!"citat EBA"

Link spre comentariu

ms mult daca iau acel pic cum fac il cumpar si il montez fara a mai fi nevoie de program scuze ca te intreb dar sunt cam nou in domeniu te rog sa nu te superi ok? ms mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări