green_wall_13 Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Uite o schema cu comnda data de batutul din palme. Am realizat practic schema acum 8ani si functioneaza si azi, dar momentan sta intr-o cutie in asteptarea unei intrebuintari viitoare.[attachment=2]scan0003.jpg[/attachment] Cateva scheme cu comutatoare cu circuite integrate, am si o schema foarte simpla cu tranzistori pe care am realizat-o pesonal si a functionat foarte bine dar nu o gasesc acum, mai pe seara poate o gasesc.[attachment=1]scan0004.jpg[/attachment][attachment=0]scan0002.jpg[/attachment] Link spre comentariu
csaba_sm Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 green_wall_13 mersii enorm pt schemele astea sincer acuma invat sa proiectez in eagle care mi se pare greu incerc si express pcb care totusi da rezultate mai bune sa zicem . la schemele astea ai cumva un pcb facut ? la care poti face o poza ...tu la ce lai adaptat eu ma gindeam sa-l pun la comutatorul de lumina in intrarea in camera .. is curios pina unde ajung in proiectarea lui mai ales ca trebuie sa iasa la miniatura .. incaodata mersii mult de ajutor . Link spre comentariu
dj_steel Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Am terminat si eu azi varianta cu 2 relee si merge impecabil Link spre comentariu
green_wall_13 Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Ce ciuda imi este ca nu am apucat sa il fac eu primul . Dar felicitari, si daca e asa cum spui atunci abia astept sa-l fac si eu Si pentru maky_geo inca o schema, cea promisa cu tranzistori si foarte fiabila [attachment=1]scan0005.jpg[/attachment] vezi figura 5. SUCCESEEEE!!!"citat EBA" Link spre comentariu
csaba_sm Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 dj_steel Pune ceva dovezi altfel nu te credem 35mk0fm 35mk0fm defapt pune tot cablajul schema pcb si hexul vreau sa-l fac si eu :wav: Link spre comentariu
green_wall_13 Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Ai aici tot ce-ti trebe pt pic cu 2 relee.[attachment=0]IR_ON OFF 2REL.rar[/attachment] Link spre comentariu
dj_steel Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Eu l-am facut pe cablaj de test,oricum montajul asta o sa fie montat la cineva in pod pentru iluminat deci nu trebuie sa fie estetic... Atasez poze..daca nu credeti ca merge o sa fac si un filmulet la cerere http://i39.tinypic.com/33mmk1y.jpg http://i39.tinypic.com/nf66oy.jpg Link spre comentariu
maky_geo Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 salut dj am o intrebare acel montaj este bazat tot pe pic?multumesc de raspuns fie afirmativ sau negativ Link spre comentariu
dj_steel Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 da tot cu pic este...este cel de aici cu 2 relee http://www.ivica-novakovic.from.hr/IrOn-Off-eng.htm Link spre comentariu
maky_geo Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 ms mult daca iau acel pic cum fac il cumpar si il montez fara a mai fi nevoie de program scuze ca te intreb dar sunt cam nou in domeniu te rog sa nu te superi ok? ms mult Link spre comentariu
dj_steel Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Pai orice pic trebuie programat inainte sa il pui in montaj,altfel nu merge Link spre comentariu
maky_geo Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 ok am inteles o ultima intrebare si multumesc de unde iau programul ala pentru el te rog scuze Link spre comentariu
dj_steel Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Din linkul de mai sus......asa greu era sa dai un click pe ala?crezi k eu l-am pus degeaba? Link spre comentariu
maky_geo Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 ms mult am inteles Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum