Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ir ON-OFF 12f629 PROBLEME

mecaboy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mecaboy

16

• csaba_sm

14

• green_wall_13

13

• XAN77

12

Top autori în acest subiect

si eu am cautat scheme cu mai multe relee,dar nu am gasit sa aiba functia de invatare ,care mi se pare f utila,daca gasesti sa ne spui si noua.poti folosi mai multe montaje pt mai multe relee,oricum componentele sunt ieftine si vei folosi doar un receptor ir si 2-3-4 picuri,depinde de cate relee vrei.

Link spre comentariu
http://www.ivica-novakovic.from.hr/IrOn ... m#IrOnOff2 aici sunt cele 2 scheme ,probate amandoua. si inca ceva ff important,cand puneti un pic nou in programator,cititi-l inainte si copiati osscal-ul(lipiti o etichete pe pic si scrieti-l acolo).la programare,dupa ce puneti hexul in ic-prog scrieti osscal-ul (cum arata in link http://www.ivica-novakovic.from.hr/Prog ... 12F629.htm ,si numai dupa aceea scrieti-l) sper ca s-a inteles ceva ,daca nu mai explic odata,ca sunt cam obosit acuma :). bafta
Link spre comentariu

cablajul nu il mai am,oricum l-am facut doar partial,ca nu aveam nevoie de relee ci doar de comanda din pic.eu zic ca daca nu ti neaparat sa iasa estetic,il poti face pe o placa de test (pui un soclu pt pic) si iasa f compact si asa.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

va bateti in piept ca ati facut asa si asa dar nimeni nu pune poze concrete sa dovedeasca ca chiar exista si merge ...faza cu oscall ul nici eu nu lam stiut ....mai fac un cablaj si dau bataie ......

Link spre comentariu

uite poza cu circuitul.momentan nu il folosesc la nimic,cablajul l-am facut cu Eagle dar l-am gresit putin,de aceea am strap pe dos si receptorul IR l-am gresit la proiectare.pe placa nu sunt tranzistoarele de comanda si releele.daca se doreste o sa pun si un filmulet pe youtube sa demonstrez ca merge :P.bafta in continuare.din pacate nu pot incarca poza,o sa pun un filmulet zilele acestea pe youtube cu circuitul.

Link spre comentariu
:sparge: Dracu sa ma ia daca am stiut ce trebe facut inainte de a programa PIC-ul !!!! In datasheet la pagina 53 scrie in josul paginii ca trebuie citit PIC-ul inainte si salvat continutul, inainte de a programa ceva pe el. :bataie Asa am F%$@# !!! doua PICuri, si nu mai am OSSCAL-ul original si asa ca nu are cum sa functioneze dracia naibi..!! degeaba am programat picul pe urma si am schimbat osscal dar la nimereala ca tot nu merge dracia. :jytuiyu Nu e primul pic programat, am mai programat 16f84,12c509 si 12c508..dar nu am intampinat probleme. Din greseli invatam. Dar acum nu prea mai am chef de dracia asta cu IR_ON OFF.Asta presupune sa cumpar un al treilea pic?! Poate a fost cineva mai istet si a salvat continutul picului inainte, si mi-l da si mie sa incerc cu el, poate va merge ...sau nu!! Toate bune.....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări