mecaboy Postat Martie 29, 2009 Autor Partajează Postat Martie 29, 2009 Daca nu gasesc schema cu mai multe relee,voi incerca sa-l realizez iarsi pe acesta,dar voi proiecta eu cblajul Link spre comentariu
cipry Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 si eu am cautat scheme cu mai multe relee,dar nu am gasit sa aiba functia de invatare ,care mi se pare f utila,daca gasesti sa ne spui si noua.poti folosi mai multe montaje pt mai multe relee,oricum componentele sunt ieftine si vei folosi doar un receptor ir si 2-3-4 picuri,depinde de cate relee vrei. Link spre comentariu
mecaboy Postat Martie 29, 2009 Autor Partajează Postat Martie 29, 2009 SAlut.Am gasit ceva dar este pentru Atmel din pacate :(,totusi postez link-ul http://www.quasarelectronics.com/kit-fi ... t/3142.pdf Link spre comentariu
iulisan Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 confirm si eu ca functioneaza chiar f bine.am facut ambele montaje cu 1 si cu 2 relee....Care cu 2 relee .. ? Link spre comentariu
cipry Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 http://www.ivica-novakovic.from.hr/IrOn ... m#IrOnOff2 aici sunt cele 2 scheme ,probate amandoua. si inca ceva ff important,cand puneti un pic nou in programator,cititi-l inainte si copiati osscal-ul(lipiti o etichete pe pic si scrieti-l acolo).la programare,dupa ce puneti hexul in ic-prog scrieti osscal-ul (cum arata in link http://www.ivica-novakovic.from.hr/Prog ... 12F629.htm ,si numai dupa aceea scrieti-l) sper ca s-a inteles ceva ,daca nu mai explic odata,ca sunt cam obosit acuma . bafta Link spre comentariu
mecaboy Postat Martie 29, 2009 Autor Partajează Postat Martie 29, 2009 Faza cu OSSCAL-ul nu o stiam,mersi Link spre comentariu
iulisan Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 ..... aici sunt cele 2 scheme ,probate amandoua.....Ai cablajul ( bmp,pdf,eagle,protel etc. ) la cel cu 2 relee , facut ? Link spre comentariu
cipry Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 cablajul nu il mai am,oricum l-am facut doar partial,ca nu aveam nevoie de relee ci doar de comanda din pic.eu zic ca daca nu ti neaparat sa iasa estetic,il poti face pe o placa de test (pui un soclu pt pic) si iasa f compact si asa. Link spre comentariu
cipry Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 ati rezolvat cu circuitul? daca aveti si alte scheme mai interesante dati niste linkuri. Link spre comentariu
Vizitator catalin_gym Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Nu,nu am avut timp si nici nu am gasit alta schema.Cand voi avea timp am sa-l refac Link spre comentariu
csaba_sm Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 va bateti in piept ca ati facut asa si asa dar nimeni nu pune poze concrete sa dovedeasca ca chiar exista si merge ...faza cu oscall ul nici eu nu lam stiut ....mai fac un cablaj si dau bataie ...... Link spre comentariu
cipry Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 uite poza cu circuitul.momentan nu il folosesc la nimic,cablajul l-am facut cu Eagle dar l-am gresit putin,de aceea am strap pe dos si receptorul IR l-am gresit la proiectare.pe placa nu sunt tranzistoarele de comanda si releele.daca se doreste o sa pun si un filmulet pe youtube sa demonstrez ca merge :P.bafta in continuare.din pacate nu pot incarca poza,o sa pun un filmulet zilele acestea pe youtube cu circuitul. Link spre comentariu
green_wall_13 Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Dracu sa ma ia daca am stiut ce trebe facut inainte de a programa PIC-ul !!!! In datasheet la pagina 53 scrie in josul paginii ca trebuie citit PIC-ul inainte si salvat continutul, inainte de a programa ceva pe el. Asa am F%$@# !!! doua PICuri, si nu mai am OSSCAL-ul original si asa ca nu are cum sa functioneze dracia naibi..!! degeaba am programat picul pe urma si am schimbat osscal dar la nimereala ca tot nu merge dracia. Nu e primul pic programat, am mai programat 16f84,12c509 si 12c508..dar nu am intampinat probleme. Din greseli invatam. Dar acum nu prea mai am chef de dracia asta cu IR_ON OFF.Asta presupune sa cumpar un al treilea pic?! Poate a fost cineva mai istet si a salvat continutul picului inainte, si mi-l da si mie sa incerc cu el, poate va merge ...sau nu!! Toate bune..... Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 pai valoarea aceea a OSSCAL-luli nu este identica pentru toate cipurile 12F629, asta sigur te va ajuta : http://picprojects.org.uk/projects/recal/recal.htm dar citeste cu mare atentie !!! Link spre comentariu
schukaru Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 nu cumva voi faceti cablajele invers :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum