Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ir ON-OFF 12f629 PROBLEME

mecaboy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mecaboy

16

• csaba_sm

14

• green_wall_13

13

• XAN77

12

Top autori în acest subiect

Da,stiam ca este stabilizator,dar nu m-am uitat pe datasheet,m-am bazat pe schita de plantare a pieselor.Acum...am invatat pe pielea mea sa studiez mai pe indelete datasheet-urile.

Link spre comentariu

Stiam...spune-am tranzistor ca este sub forma de tranzistor.Am spus de la inceput ca m-am uitat in datasheet la piesele din schema...nu si a celor cumparateAsta e...nu toti sunt experti,din greseli invata omu.Multumesc pentru ajutor

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

salut pt mecaboy te sfatuiesc laso balta ca nu merge schema aia :nebunrau:

eu mam chinuit mult pe ea sa o fac sa merarga si nu am ajuns nicaieri ..3 lunii ..de munca

iulisan are un clip pe youtube .lui ia iesit ..chiar am luat legatura cu el dar nu a vrut sa ma ajute sami dea hexul lui sau sami faca unul .. :aut: acuma de citeva zile lam desfacut pe al meu ..daca totusi vrei sa continui uitate pe saitul lui : cum sa-l programezi http://www.ivica-novakovic.from.hr/Prog ... 12F629.htm ...sw tipu stie ce a facut aici :da de raspuns la mailuri nu raspunde ..daca iti reuseste ..anuntane si pe noi si fa citeva poze sus jos ce componete ai pus tu ..eu cel putin is tare curios de el ..+ ca vreo s-o combin cu o idee dea mea :freaza:

Daca e cineva la care ia iesit smecheria asta asteptam un full profile la el ce si cum la facut daca a schimbat pe hex ceva sau la programare ...

Link spre comentariu

Si eu am vazut clipul lui Iulisan...am abandonat proiectul,nu-mi mai bat capul dar am vazut pe youtube un astfel de montaj,binenteles tot cu uc,schema era si foarte simpla si se puteau aclansa 5 relee.Cand am timp,voi cauta si eu o astfel de schema.Multumesc pentru sfaturiO zi bunaP.S. Binenteles ca daca o voi gasi,o voi si posta pe forum

Link spre comentariu

salut pt mecaboy te sfatuiesc laso balta ca nu merge schema aia :nebunrau: eu mam chinuit mult pe ea sa o fac sa merarga si nu am ajuns nicaieri ..3 lunii ..de munca iulisan are un clip pe youtube .lui ia iesit ..chiar am luat legatura cu el dar nu a vrut sa ma ajute sami dea hexul lui sau sami faca unul .. :aut: acuma de citeva zile lam desfacut pe al meu ..daca totusi vrei sa continui uitate pe saitul lui : cum sa-l programezi http://www.ivica-novakovic.from.hr/Prog ... 12F629.htm ...sw tipu stie ce a facut aici :da de raspuns la mailuri nu raspunde ..daca iti reuseste ..anuntane si pe noi si fa citeva poze sus jos ce componete ai pus tu ..eu cel putin is tare curios de el ..+ ca vreo s-o combin cu o idee dea mea :freaza: Daca e cineva la care ia iesit smecheria asta asteptam un full profile la el ce si cum la facut daca a schimbat pe hex ceva sau la programare ...

Mie mi-a mers din prima... nu stiu ce e asa complicat la schema aia
Link spre comentariu

Nu te mai contrazic ca nu ajung nici unde...dar ca fapt divers,dupa ce am schimbat stabilizatorul ars si am pun un pic imprumutat...montajul tot nu a mers,presupun ca ar fi o problema la senzorul IR.Oricum nu imi mai bat capul cu acest montaj,cum am mai spus caut altul cu mai multe relee.O zi buna

Link spre comentariu

sal,ia spune-ti-mi,a reusit careva sa faca chestia asta sa functioneze,are careva hex-ul bun,eu am scris cu hex-ul dat de cei ce l-au proiectat,dar nu functioneaza,nu face absolut nimic.............ma poate ajuta si pe mine cineva?

Link spre comentariu

salut pt mecaboy te sfatuiesc laso balta ca nu merge schema aia :nebunrau: eu mam chinuit mult pe ea sa o fac sa merarga si nu am ajuns nicaieri ..3 lunii ..de munca iulisan are un clip pe youtube .lui ia iesit ..chiar am luat legatura cu el dar nu a vrut sa ma ajute sami dea hexul lui sau sami faca unul .. :aut: acuma de citeva zile lam desfacut pe al meu ..daca totusi vrei sa continui uitate pe saitul lui : cum sa-l programezi http://www.ivica-novakovic.from.hr/Prog ... 12F629.htm ...sw tipu stie ce a facut aici :da de raspuns la mailuri nu raspunde ..daca iti reuseste ..anuntane si pe noi si fa citeva poze sus jos ce componete ai pus tu ..eu cel putin is tare curios de el ..+ ca vreo s-o combin cu o idee dea mea :freaza: Daca e cineva la care ia iesit smecheria asta asteptam un full profile la el ce si cum la facut daca a schimbat pe hex ceva sau la programare ...

Nu am timp sa iti trimit , daca intelegi bine daca nu imi pare rau.Montajul este facut exact cum e mentionat pe sait cu HEX-ul DE ACOLO fara nicio modificare a codului.Programarea s-a facut cu un willem. Doua montaje astfel realizate functioneaza IREPROSABIL de aproape un an asadar nu abandonati proiectul cu atat mai mult cu cat este extrem de simplu de realizat !Daca cineva din Iasi vrea sa-l faca pot sa-i programez pic-ul fara nicio problema , fara a-mi recompensa serviciul.Succes.
Link spre comentariu

confirm si eu ca functioneaza chiar f bine.am facut ambele montaje cu 1 si cu 2 relee. pe cel cu 2 relee l-am conectat la o statie audio care are motoras la volum(procesorul statiei era defect).am facut 5 montaje si toate merg f bine,daca se respecta tot ce scrie acolo.picul l-am programat cu un programator f simplu,jdm programmer care da o eroare la sfarsitul programarii,dar programul este executat corect.merge pe telecomenzi de sony,denon,technics,philips,cam atat am avut prin casa.daca pot sa ajut si eu,cu mare placere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări