srdjan Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 salut...am un pmr 446 mhz ca asta din imagine ramas dupa "desperechere"... si cum vrem sa facem o drumetie in grup am zis sa ne luam niste perechi de statii... 1. credeti ca as putea sa-l folosesc si pe asta sa comunic cu restu? 2. pt mai mult de 2 statii identice e nevoie de ceva centrala? 3. daca restu iau statii diferite dar tot pe 446mhz... o sa pot comunica cu ei cu statia mea? sau depinde de ce anume isi iau? e vb de modelul ELRO WT06 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Bineinteles ca pot comunica intre ele, doar sunt PMR-uri. Adica Personal Mobile Radio. Daca le pui pe acelasi canal, se aud intre ele fara probleme. Doar sa fie toate PMR-uri. Si sa nu stati prea departe unul de altul. In camp deschis, mai mult de 2,5 km.... greu.Nu-ti trebuie nici un fel de centrala, nu exista asa ceva Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 10x de info... azi am fost la real sa vad oferte si la alte magaoanie din astea...si sa experimentez cu al meu...l-am pus pe scanat si am surprins discutiile baietilor veseli cu geci SWAT ) ideea e ca eu am una si stiam ca am surprins multe discutii asa ca am zis ca nu nu particip la achizitii pentru o drumetie...dar cu cine ma contraziceam era atat de convins de ce spune incat a reusit sa-mi induca dubii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum