Haralambie Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 Am un game boy color si vreau sa ii folosesc lcd la asa ceva : http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html apropo chiar daca nu e unde trebuie, daca vrea sa cumpere cineva game boy-ul ... sa ma anunte :wink: Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 parca am mai vazut pe udeva un post asemanator..si a iesit ca nu merge sa foloseasca tot asa un lsc color, la un calc.....(sau era ceva ff complicat, sau nu mergea,nu mai stiu..) Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Predator: tu pana la urma vinzi LCD-ul ala? sau doar vrei sa-l faci sa functioneze? ca nu-i foarte clar :wink: Daca-l vinzi mutam topicu la Vanzari... iar daca vrei sa-l faci il mutam la DIY. Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 7, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Pai eu vreau sa il folosesc dar daca e prea complicat, mai bine il vand cuiva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum