Vizitator Paddy Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Cu respect! Am un osciloscop 2x10MHz mai vechiut, productie China. In etajele de intrare amplificarea este facuta cu niste opamp-uri despre care nu am gasit absolut nimic pe net. :cry: Poate ma ajuta cineva cu detalii despre ele sau un sfat despre un eventual inlocuitor cu performante superioare.Cu multumiri, atasez schema etajului cu pricina. Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Seamana cu TL592... afara de pinii 3-12 unde ala chinezesc are o compensare.Cauta pe site-urile producatorilor "video op amp" cu iesire diferentiala. Link spre comentariu
Vizitator Paddy Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Multumesc! M-am edificat, este chiar "batranescul" uA733. Link spre comentariu
Felis Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Multumesc! M-am edificat, este chiar "batranescul" uA733. [/quotepai la ce te asteptai nu trebuia sa ai un operational de mare viteza acolo la intrarea amplificatorului iar ce a vazut colegul ântre pinii aia 2 este reglajul de offset Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 sau comparator cu ie?ire dubl?????gen clb2711ec??? Link spre comentariu
Vizitator DANPC Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Multumesc! M-am edificat, este chiar "batranescul" uA733. Vezi ca si MifTy poate sa aiba dreptate chiar "mare". Unde duc iesirile 7si 8? nu cumva la placile de deflexie?...atunci e amp. de putere. Link spre comentariu
Felis Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Multumesc! M-am edificat, este chiar "batranescul" uA733. Vezi ca si MifTy poate sa aiba dreptate chiar "mare".Nu are deloc dreptate CLB2711 este un comparator dublu cu intrari de control tip strobe dar iesire unic?(si inca ceva comparatoarele nu se utilizeaz? in regim de amplificatoare din cauza zgomotului propriu mare) Unde duc iesirile 7si 8? nu cumva la placile de deflexie?...atunci e amp. de putere. unde ai vazut foloosite in osciloscoape integrate folosite in finalul placilor de deflexie .1:integratele de putere au banda relativ îngusta si neliniar?.2:tensiunile necesare pentru a deplasa spotul sunt mari de regula sunt in jur de 15V/Cm. Link spre comentariu
Felis Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Cu respect! Am un osciloscop 2x10MHz mai vechiut, productie China. In etajele de intrare amplificarea este facuta cu niste opamp-uri despre care nu am gasit absolut nimic pe net. :cry: Poate ma ajuta cineva cu detalii despre ele sau un sfat despre un eventual inlocuitor cu performante superioare.Cu multumiri, atasez schema etajului cu pricina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum