Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor medii de calitate

Vizitator catanos

Postări Recomandate

Vizitator catanos

Salutare

In masina am instalat un sistem audio destul de bun zic eu. Din pacate se simte lipsa frecventelor medii. As fi vrut sa cumpar un set de difuzoare DLS Iridium 3 dar deocamdata nu imi mai ajung banii pentru asa ceva. Am gasit in schimb un set de difuzoare de medii Visaton http://www.visaton.ro/difuzoare/Medii/p ... %20OHM.htm .

Ce parere aveti, sunt de calitate? Stiti cumva vreo alternativa ceva? Eventual si pentru un set de tweetere, cele actuale mi se par cam metalice.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

2

• ionut_sasa

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

parerea mea e ca cele dela maniac sound is cele mai bune iar daca tu zici ca is metalice inseamna ca au ceva calitate in ele decat cele de plastic , pai eu cand imi cumpar ceva o pun pe vanzatoare sa mile probeze :da

Link spre comentariu
  • Administratori

Visatonul alea nu sunt pentru masina

parerea mea e ca cele dela maniac sound is cele mai bune

Nu ai auzit niste difuzoare adevarate de asta ti se par cele mai bune, si eu cand eram mic toate chinezariile mi se pareau minunate
Link spre comentariu
Vizitator catanos

ionut_sasa sa stii ca nu am prea inteles ce ai vrut sa zici. difuzoare mai low-end decat m.n.c. nu am mai auzit in viata mea. Cand am zis ca sunt metalice, ma refeream la sunet, nu neaparat la constructie. Ma rog, nu sunt chiar metalice, sunt un pic prea agresive pentru gustul meu. Degeaba le probez la vanzatoare daca le pun pe alt headunit / amplificator / incinta in masina. Deocamdata m-am hotarat in privinta mediilor in proportie de 99% pentru Dayton RS125 pentru ca lucreaza bine in orice incinta. Pareri despre difuzorul asta aveti?Vasile vad ca esti in tema cu hi-end.ro. Ai idee daca preturile de pe site sunt pentru o bucata sau perechi in ceea ce priveste difuzoarele?

Link spre comentariu
  • Administratori

Preturile de pe hi-end sunt pentru 1 bucata la majoritatea, sunt si pentru o pereche la unele auto dar scrie pe site unde este pentru 1 pereche.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări