adrian_pintea Postat Iulie 6, 2004 Partajează Postat Iulie 6, 2004 Am facut un corector cu TDA1524 si mi se incalzeste integratul...AM mai facut si alte corectoare dar nu se incalzeau cu aceeasi schema...Piesele care le-am pus sunt noi si verificate... Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 7, 2004 Partajează Postat Iulie 7, 2004 ideea ar fi sa pui alt integrat sa vezi daca se intampla acelasi fenomen :wink: , nu ar fi rau sa ai un soclu pentru integrat sa poti face manevra mai rapid :wink: Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Iulie 7, 2004 Partajează Postat Iulie 7, 2004 acum, mai ales ca e vara, el se incalzeste putin, daca nu e fierbinte si esti multumit de sunet, mai mult ca sigur ca nu e nici o problema Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iulie 7, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2004 Problema ii ca suna bine...Dar nu e final sa se incalzeasca am obnservat ca daca dezactivez loudness de pe circuit nu se mai incalzeste Link spre comentariu
BLK Postat Iulie 8, 2004 Partajează Postat Iulie 8, 2004 simti vre-o diferenta cu loudness activat? :Dca la mine nu-i nici cea mai mica diferenta... Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 8, 2004 Partajează Postat Iulie 8, 2004 simti vre-o diferenta cu loudness activat? :Dca la mine nu-i nici cea mai mica diferenta...doar la volum mici se simte acest efect, de fapt se ridica nivelul basului si inaltelor.. este "fiziologic"-ul de pe sculele audio romanesti Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Iulie 10, 2004 Partajează Postat Iulie 10, 2004 Am si eu un kit cu tda 1524 in functiune acum.Si trecuse ceva timp e cand nu am mai pus mana pe integrat.Si surpriza!, era cald spre fierbinte....Asa ca stai linistit, cu caldurile astea, e normal sa se incalzeasca.Daca se arde, ce naibii, e 100 de mii Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iulie 11, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2004 Am observat ca nu mai cu loudnessul cuplat se incalzeste si decat sal folosesc fara el am lipit o tabla mica de aluminiu cu prenadez...Se poate considera topicul inchis... Link spre comentariu
Vizitator Racer Postat August 13, 2004 Partajează Postat August 13, 2004 Care schema e mai buna pentru TDA1524A asta(1) sau asta(2) ???? Link spre comentariu
adrian_pintea Postat August 16, 2004 Autor Partajează Postat August 16, 2004 Aia cu condensatoare de 100n la potentiometre Link spre comentariu
Vizitator Racer Postat August 16, 2004 Partajează Postat August 16, 2004 Aia cu condensatoare de 100n la potentiometreCare ar fi motivul(doar din curiozitate) ? Link spre comentariu
adrian_pintea Postat August 16, 2004 Autor Partajează Postat August 16, 2004 Pt ca aia e schema tipica din datasheetul integratului Link spre comentariu
niq_ro Postat August 17, 2004 Partajează Postat August 17, 2004 parerea mea este ca varianta cu condensatoare electrolitice produce si o intarziere :wink: da' idea e sa fie puse (nepolarizate sau electrolitice) oricum acele condensatoare rejecteaza "brumul" (tensiunea alternativa de pe comanda pinilor) Link spre comentariu
Incepator Postat August 18, 2004 Partajează Postat August 18, 2004 Eu am folosit schema de aici: http://info.hobbyengineering.com/specs/DIY-k100.pdf Link spre comentariu
Vizitator Racer Postat August 20, 2004 Partajează Postat August 20, 2004 Cred ca am gasit despre ce e vorba.Imi oscileaza TDA1424A(cred).Ce pot face pentru remedierea situatiei ?Cum testez...leg iesirea corectorului la casti(ca daca il cuplez direct cu ampliful face ca dracu)si ating cu mana intrarile L si R.La volum mic totul e OK dar cand maresc volumul incepe sa o faca pe radioul(exact ca atunci cand cauti posturi pe AM ).Ce ar putea fi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum