Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatie lampari audiofili

calin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 239
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fcon

13

• Badman

11

• Kosmin

10

• mișa

10

Top autori în acest subiect

- 4 6P3C-E - 2 duble triode - 2 EM84 - soclurile aferente - doua trafuri de iesire ultraliniare

Ce vesti mai sunt? Avem juriu complet? Ce schema a fost propusa?Cati doritori sunt? Unde sunt lamparii audiofili?Cand vedem ampliful gata?
Link spre comentariu

Lamparii audiofili se pare ca numai cumpara amplificatoare, nu le si fac, nu? :speriat Poate nu citesc sectiunea asta? Vor ceva mai "challenging", mai complicat si mai hi-end?Nu zau, chiar nimeni?Noi ne-am batut gura pe 50+ de posturi, doar-doar o baga cineva de seama...BAAAI!! E GRATIS! NICI ASA NU-I BINE?

Link spre comentariu

BAAAI!! E GRATIS! NICI ASA NU-I BINE?

pacat...se pare ca diy - ul .. cel putin in domeniul lampilor moare repede si sigur, pacatmai ales cand vezi un entuziasm si un gest de mare caracter ca al domnilor Viorel si Calin
Link spre comentariu

pacat... se pare ca diy - ul .. cel putin in domeniul lampilor moare repede si sigur, pacat

Nu, nu! Stai sa vezi, dupa ce se rasufla treaba, cum apar unii "ca n-am stiut, ca n-am putut, ca m-a durut...".In rest, DIY-ul merge inainte, noi sa fim sanatosi...Cumpar cat de curand kitul de la si trec si eu la 6P3S, ca nu se mai poate!In seara asta voiam sa incerc un SE cu GU50 si, cand m-a sunat la telefon , am scapat lampa pe jos ;(nu, nu de emotie!) si s-a dus naibii. O sa-mi desenez pe perete un loc de dat cu capul... :nebunrau:
Link spre comentariu

va dau eu 2 lampi gu50, din pacate nu am soclurisau cred ca, cel mai bine ar fi sa i le dau lui viorel ca oricum tre sa ma intalnesc cu el zilele urmatoare sa ii dau trafurile pe care le va dona aici si de la el ajung la dvs ( banuiesc ca el ar ajunge mai rpd ca mine la dvs sa vi el aduca)

Link spre comentariu

ce ziceti?puteti propune variante de culori scheme etc!as fi dorit sa fie si o sigla ceva cu elforum dar se pare ca nu exista!daca sunteti de acord eu dau drumul si fac 20-30 tricouri!astept propuneri!in legatura cu concursul eu zic ca e f bun juriul propus si ........sa demaram!poate ca ar trebui ca pe luna februarie sa dam primele premii celor care sunt cei mai activi pe forum cu cele mai bune realizari etc? si apoi cu luna martie sa se inscrie primii?oricum zic ca ar trebui ca cei care vor sa participe la concurs sa se inscrie(anunte pe forum)!SPOR LA TREABA!

Link spre comentariu

poate fac si cateva pt lumea tuburilor? si ...pt radioantic?astept raspuns!

Am propus mai demult o expozitie DIY-audiofil (amplificatoare, incinte), undeva in Sibiu, Cluj, Brasov, mai in centrul tarii.

Este o reiterare a unei propuneri facuta de intr-alt post (cel cu Xindak-ul), insa ar fi bine sa retinem propunerea lui Calin si pentru acest eveniment, pe care sper sa il organizam in acest an, cu ajutorul cat mai multor lampari.In rest, sper sa mentinem activ acest topic, cu donatia lui si a lui , doar-doar...
Link spre comentariu

si ! Primul "donator"! (hai, ca poate fac 100 de posturi si trec la "zice ca-i mester"!).N-ar fi rau sa facem si niste comparatii intre sunetul SS si al lampilor, macar auditiv, nu neaparat cu teste stricte.Eu am facut, insa numai cu amplifuri Marantz, Pioneer si Nakamichi. Singurul cu sunet mai apropiat de valoarea celui al lampilor a fost Naka.

Link spre comentariu

eu citesc zilnic ce se discuta aici, am de gand sa fac un amplificator cu 6p3s dar in nici un caz nu vreu sa fac experimente pe bani altora, fiind primul montaj cu lampi nu vreau sa fac o prostie si sa zica lumea uite mai noi dam componentele si asta isi bate joc de bunavointa noastra, sunt sigur ca sunt si alti in aceasi postura, sa nu ma intalegeti gresit, e o idee foarte buna un mod foarte bun de a incuraja neinitiatii in ale tuburilor sa descopere minunata lume a tuburilor dar e si o raspundere, o raspundere fata de oameni care contribuie la acest proiect.numai bine

Link spre comentariu
Vizitator viobio

eu citesc zilnic ce se discuta aici, am de gand sa fac un amplificator cu 6p3s dar in nici un caz nu vreu sa fac experimente pe bani altora, fiind primul montaj cu lampi nu vreau sa fac o prostie si sa zica lumea uite mai noi dam componentele si asta isi bate joc de bunavointa noastra, sunt sigur ca sunt si alti in aceasi postura, sa nu ma intalegeti gresit, e o idee foarte buna un mod foarte bun de a incuraja neinitiatii in ale tuburilor sa descopere minunata lume a tuburilor dar e si o raspundere, o raspundere fata de oameni care contribuie la acest proiect.numai bine

nu te speria ca o lampa nu maninca oamenieu sunt putin dezamagit de interesul redus ,mai cu seama ca am plusat si cu transformatoarele de iesire care sunt cele mai costisitoare
Link spre comentariu

Si eu am doua proiecte cu lampi in lucru (un amp si un preu), dar sunt in lucru de suficient de mult timp (luni bune) cat sa nu-mi permit sa-mi asum responsabilitatea ca le voi termina prea curand, cu atat mai putin daca ar trebui sa ma apuc de inca unul. Merit o :bataie buna :rade: Am cam tot ce-mi trebuie in materie de piese, lampi, trafuri, carcasa pentru astea deja incepute, doar cateva suturi in fund imi mai trebuiesc, daca aveti d-astea de donat, le primesc cu draga inima :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări