zal Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Asta înseamn? c? cî?tig?torul va face un amplif cu cerin?e impuse, ptr concurs, ?i apoi, cu carcasa cea nou? ?i setul de l?mpi î?i va construi dup? pofta inimii altul, la alegerea lui. Poate nu s-a în?eles partea asta. :dans:Eventual î?i poate vinde ampliful cî?tig?tor, aici pe forum, cu recomand?rile juriului. :101Cred c? nu ar strica un sondaj prealabil lans?rii concursului, s? vedem dac? exist? curajo?i sau vorbim ca guvernu' lu' boc aici. Link spre comentariu
Kosmin Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Propun ca 2 din cei care termina total ampliful sa primeasca fiecare cate o carcasa din primul post a lui @calinaia sa se dea la urma dupa ce ampliful functioneaza ce ziceti ?Eu zic ca Vasile are dreptate dar pt moment lipsesc entuziastii....Cred c? nu ar strica un sondaj prealabil lans?rii concursului, s? vedem dac? exist? curajo?i sau vorbim ca guvernu' lu' boc aici. mda dar nu a sarit nimeni pana acum ca si-ar lua angajamentul sa faca un amp.... cu tuburile din donatie nu mai zic sa faca odata cu ale lui si apoi unu cu cele primitesa fie chiar asa de grava criza asta incat nimeni nu se mai incumeta sa faca nimic? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Ar fi cam greu s? fac? ampliful pe mas?, f?r? tuburi ?i carcas?, s? cî?tige pe mute?te, ca apoi s?-l bage în carcas? ?i s?-i pun? l?mpile, poate-poate o cînta. Link spre comentariu
papelyno Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Mie unul nu mi se pare atractiva ideea ! Bataie de cap inutila. Adica dupa ce muncesc si vad "ingerul" functional sa ma apuc apoi sa il ciopartesc sa il bag in carcasa?? NO WAY Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 31, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Cu carcasa poate sa-si faca altul, nu e necesar sa-l bage tot pe ala Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 01.02.2009incepe concursul Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 donez lunar(unul pe luna) incepind cu 1 februarie 2009 un kit pentru un ampili PP 4 6P3C-E2 duble triode2 EM84+soclurile aferente+doua trafuri de iesire ultraliniare(productie DjDOG) trafurile numai pentru luna februarie(cum era cu cashul domnul Vasile?)numai celor care au habar de electronica, ma prind imediat daca se pricep!singura conditie este sa posteze poze cu amplificatorul realizat si schemanu este o gluma!SI CLAR NU RASPUND LA NICI UN MP LEGAT DE TOPICUL ASTA!cei care vor sa-mi trasmita ceva sa o faca aici Link spre comentariu
bogdan69 Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Se propune o schema sau cei care se inscriu in concurs isi aleg singuri configuratia? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Se propune o schema sau cei care se inscriu in concurs isi aleg singuri configuratia?orice configuratie pp,cu acele tuburi Link spre comentariu
fcon Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Asta înseamn? c? cî?tig?torul va face un amplif cu cerin?e impuse, ptr concurs, ?i apoi, cu carcasa cea nou? ?i setul de l?mpi î?i va construi dup? pofta inimii altul, la alegerea lui. Poate nu s-a în?eles partea asta.Cred ca revenim la intrebarea de baza: este concurs sau donatie?1. In cazul in care este donatie (si eu asa inteleg din anuntul lui ), asa pompos-numitul "concurs" nu este altceva decat alegerea unui entuziast care doreste sa fac un amp, dintre "n" aplicanti, pe baza unor criterii simple, de departajare: varsta, cunostinte in electronica, s.a.m.d. si sunt suficiente cateva intrebari simple, eventual asistenta din partea celor care doresc sa monitorizeze desfasurarea proiectului.2. Daca este concurs, apoi publicati regulamentul: criteriile de intrare in concurs, scheme, termene, angajamente s.a.m.d.Era o vorba: "daca se poate simplu, de ca sa nu facem complicat"... :sparge:Imi cer scuze daca tot insist cu definitii si organizare; nu am niciun interes in aceasta privinta, insa ar fi pacat sa se rasufle si incercarea aceasta, din cauza nehotararii si-a parerilor opuse sau insuficient clarificate. Mesajul lui m-a surprins, deoarece eu nu am inteles ca aceasta este abordarea, de aceea tot cer clarificari... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 01.02.2009nu concurs ,se complica Link spre comentariu
zal Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Nu am vrut s? impun ceva, doar am accentuat o problem? cam neclar?, chiar ?i mie, c?ci mi se pare un efort deosebit. Cred c? ora prea tîrzie m-a împiedicat s? m? exprim mai clar (plus c? nici nu mai merg editate posturile, odat? gre?it, a?a r?mîne...). :doh: Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 01.02.2009nu concurs ,se complicaDONATIE! DONATIE!dupa cum a ti vazut am adaugat si transformatoarele de iesire numai luna februarieacum sa vedem cine le ia Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Niste poze se poate ? poze cu ce? Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 deci care sunt cei patru jurati?pe 1 februarie incepe "distractia",sa ne grabim putin vasile sa faca lista cu juratii 1 danzup 2 misa 3 4 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum