yo9hnf Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Cu ajutorul lui viobio am pus in functiune amplificatorul dupa schema lui danzup. Merge de minune. Are o dinamica foarte buna si frumoasa. Trafurile de iesire sunt de Darclee. Problemele aparute la el a fost tensiunea anodica prea mare pe care am rezolvat-o cu o rezistenta intercalata inaintea fiecarei diode din redresor + o rezistenta intre priza secundarului si masa. A doua problema a fost din cauza reactiei. Cu rezistenta de reactie, montajul oscila ingrozitor. Fargea foarte bine. Am reconectat rezistenta si am inversat firele primarelor trafurilor de iesire. Brum insesizabil. Multumesc pentru suport! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Cu ajutorul lui viobio am pus in functiune amplificatorul dupa schema lui danzup. Merge de minune. Are o dinamica foarte buna si frumoasa. Trafurile de iesire sunt de Darclee. Problemele aparute la el a fost tensiunea anodica prea mare pe care am rezolvat-o cu o rezistenta intercalata inaintea fiecarei diode din redresor + o rezistenta intre priza secundarului si masa. A doua problema a fost din cauza reactiei. Cu rezistenta de reactie, montajul oscila ingrozitor. Fargea foarte bine. Am reconectat rezistenta si am inversat firele primarelor trafurilor de iesire. Brum insesizabil. Multumesc pentru suport! au fost puse rezistente doar pe + anodic,intre priza mediana a trafului de alimentare nu este pusa rezistenta(atentie ce scrii)reactia negativa a fost pastrata,oscila si au fost inversate conexiunile infasurarii secundare a trafului de iesire Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 dncrash a revenit cu poze si detalii mai tarziu, mai tarziu dar mai bine dj_tepex ar trebui parerea mea sa redoneze lampile si trafurile la cineva pe care chiar il intereseaza lampile tepex~teapa (o mica analogie) domnule viobio am avut parte si eu de bunvointa dumneavoastra, dar pot sa demonstrez ca le folosesc(lampile), doar una e drept, dar ii voi gasi si la cealalta o intrebuintare cat de curand; dar vreau sa va spun ca lampile sunt tot mai rare, mai ales cele nos si nu prea se merita sa le risipiti la niste persoane care nu le folosesc oricum e o fapta buna ceea ce faceti dumneavoastra, dar cum zicea si domnul zal daca dai, nu mai ai cred ca in curand ma voi apuc si eu de un amplificator simplu cu aceleasi lampi pe care le donati si dumneavoastra dar intai sa fac rost de vreo 200 lei pt trafuri, sau vreo 120 (pt cele de iesire) daca imi va iesi sursa in comutatie a domnului danzup cu SG3235 vad eu ce fac, deja am o carcasa de la un magnetofon nemtesc(uher report ic 4000) turnata din Al in care ar intra perfect tot amplificatorul, chiar si trafurile intai sa fac rost de $ pt trafuri de iesire, ca de alimentare imi pot bobina eu unul, cele de iesire sunt mult mai pretentioase Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 au fost puse rezistente doar pe + anodic,intre priza mediana a trafului de alimentare nu este pusa rezistenta(atentie ce scrii)reactia negativa a fost pastrata,oscila si au fost inversate conexiunile infasurarii secundare a trafului de iesireE vina mea ! Aveam impresia ca a ramas si acea rezistenta de la masa. Da, e numai rezistenta de pe plus. Beegees - Alone....doamne cum poate sa sune ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 imi cer mii de scuze pt intarzierea cu care raspund... virusii astia mi-au facut praf sistemu... in fine... sa vina pozele: [attachment=3]SANY0379.jpg[/attachment][attachment=2]SANY0395.jpg[/attachment][attachment=1]SANY0397.jpg[/attachment][attachment=0]SANY0398.jpg[/attachment]multumiri inca o data... sunt multi useri care vor sa vada ce ai realizat cu piesele primite!te rugam posteaza poze cu stadiul in care te afli cu lucrarea! Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 imi cer mii de scuze pt intarzierea cu care raspund... virusii astia mi-au facut praf sistemu... in fine... sa vina pozele: [attachment=3]SANY0379.jpg[/attachment][attachment=2]SANY0395.jpg[/attachment][attachment=1]SANY0397.jpg[/attachment][attachment=0]SANY0398.jpg[/attachment]multumiri inca o data... sunt multi useri care vor sa vada ce ai realizat cu piesele primite!te rugam posteaza poze cu stadiul in care te afli cu lucrarea!o sa fac niste poze cu stadiul actual al lucrarii, dar luni, sa-l finalizez in sfarsit( sa lacuiesc carcasa)promit Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Super! Nu trebuie sa te grabesti sub nici un motiv. FA BINE ampliful. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 e un preamplificator doar, amplifcatorul o sa urmeze curand uite topicul dedicat minunii mele viewtopic.php?f=28&t=38879 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 dj_tepex ai facut ceva cu piesele alea sau sunt bani de mult???? Link spre comentariu
mișa Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 e un preamplificator doar, amplifcatorul o sa urmeze curand uite topicul dedicat minunii mele viewtopic.php?f=28&t=38879Nu e nimic de ris in topicul ala. Zicea unul destept: " Ai reusit, continua. N-ai reusit, continua." Link spre comentariu
Vizitator andrei_87 Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 salut de curand m-am apucat de un amp de chitara pe lampi ce foloseste un ecc83 in preamp si un un el84 in etajul final. pana acum am realizat cablajul, am legat o parte din mufe si potentiometre si mi-am gasit o carcasa(de la o aeroterma veche-fiind primul amp nu am vrut sa dau 50 ron pe o carcasa noua) . problema mea e ca nu gasesc lampi, socluri si transformatoare (pe primele se gasesc in magazin dar de la 40-50ron/lampa). Daca are cineva lampi de vanzare la un pret decent sau daca se pricepe careva la bobinat trafuri, il rog sa ma contacteze prin PM sau la adresa de mail [email protected] multumesc Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 am eu trafuri si fac trafuri la comandaiar lampi are userul kosmin227 Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 sunt multi useri care vor sa vada ce ai realizat cu piesele primite!te rugam posteaza poze cu stadiul in care te afli cu lucrarea!o sa fac niste poze cu stadiul actual al lucrarii, dar luni, sa-l finalizez in sfarsit( sa lacuiesc carcasa)promitaici , aproape gata viewtopic.php?f=28&t=38879&p=376551#p376551imi pare rau de intarziere dar sunt tare ocupat in perioda aceasta Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 pe aceasta cale aduc la cunostinta tuturor ca dj tepex nu a facut nimic cu piesele donate!eu sunt un prost iar el un baiat destept si descurcaretoameni ca el fac rau si altora,nu voi mai dona niciodata nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!misa avea dreptate intrutotul.................. Link spre comentariu
nichishoru Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 pe aceasta cale aduc la cunostinta tuturor ca dj tepex nu a facut nimic cu piesele donate!Sa fie o legatura intre beneficiarul donatiei si termenul "Teapa" ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum