Vizitator viobio Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Va multumesc pt schema de alimentator, dar nu prea se vede pe computerul meu datorita dimensiunii pozei. Pentru teste am folosit redresare + doua condensatoare de 330uf pentru anodica si pt negagativare 70 V redresati si filtrati cu 2x 470uF cu o rezistenta de 2k2 intre ei, urmand sa fac o alimentare finala dupa ce termin testele. Pe net gasisem urmatoarele scheme de alimetare: http://www.mh-audio.nl/MySystem/images/Netzteil_ori.jpg si http://img154.imageshack.us/my.php?imag ... werlj0.jpg La amplificator am mai facut progres. Am facut PCB-urile pentru ambele canale, am montat piesele, si am montat pcb-urile si transformatoarele de iesire de ce urmeaza a fi carcasa. trimit schema pe mailalimentatorul are si partea de negativare,varianta cu negativare fixa(preferata de mine) desenul de jos este cu negativare automata(preferata de altii),dupa ce stabilesti curentul prin lampa poti pune o rezistenta fixa ,inlocuind ansamblul format din rezistenta in paralel cu semireglabilul la cablajul imprimat era bine daca lasai un spatiu mai mare intre trasee,eu las 5...10mm in functie de tensiunile care il strabat bravo! asteptam si vesti de la ceilalti! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 salutaria ti primit carcasele???? Link spre comentariu
Vizitator dncrash Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 salutaria ti primit carcasele????Nu stiu daca dj tepex a primit carcasa dar eu n-am primit nimic. Cand si daca o sa primesc, o sa pun poze pe forum. Link spre comentariu
mișa Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Poti sa pui si inainte sa primesti..... Asa, fara carcasa.... Link spre comentariu
Vizitator dncrash Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Poti sa pui si inainte sa primesti..... Asa, fara carcasa....M-ati inteles gresit. Raspunsul meu anterior nu a fost un fel de santaj sau conditie, ma refeream strict la carcasa. Poze cu amplificatorul o sa mai pun in timp ce mai lucrez la el, si vreau sa-i fac eu singur o carcasa. Acum sunt un pic cam ocupat ca in urmatoarele 2 saptamani dau tezele si trebuie sa ma pregatesc si pentru BAC. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 au trecut aproape doua luni de cind a aparut aceasta donatiede ce sunt unii oameni neseriosi?de ce nu se tin de cuvint?chiar nu a ti gasit o ora sa le trimiteti la cistigatori carcasele?de ce mai promiteti daca nu va tineti de cuvint?din partea mea nota 3 la purtare!dupa atita timp chiar nu exista scuza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
mișa Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Pai tu te asteptai sa primeasca cineva carcasele de la "acel grup" ? Hai sa fim seriosi. Ai vazut posturile userului calin? Ia mai verifica. Oricum nu va primi nimeni nimic serios din directia aia. Cine chiar vrea sa construiasca ceva, de obicei are piesele. Iti pierzi vremea si lampile. Adica Viobio, esti un fraier. ( am vrut sa deschid un subiect cu numele "Viobio e un fraier" dar m-am razgindit din respect pentru tine.) Vezi ce faci cu lampile. Daca tot le-ai strins, nu merita sa le imprastii si mai rau.Inteleg perfect sa donezi.... dar sa donezi aiurea....mi se pare o risipa.Mai gindeste-te!!!!misa Link spre comentariu
nichishoru Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Mai gindeste-te!!!!misaAcelasi sfat si de la mine. Link spre comentariu
mișa Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 M-am enervat destul de tare ca si eu am tot dat piese in stinga si-n dreapta pentru diverse proiecte clare. Nici unul nu a fost facut, ba mai mult am primit un raspuns care m-a scos din sarite de genul: Nu m-am apucat de proiect ca n-am avut bani sa-mi cumpar transformatorul de alimentare si asta din vara trecuta. (un traf de vreo 100-150W)Adevarul e ca nu m-a pus nimeni sa intreb.... Link spre comentariu
zal Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Foaie verde, de dai n-ai.P?i, ia nu da s? vezi cum ai! Link spre comentariu
mișa Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Nu vreau a fiu rau, chiar daca m-am enervat putin, dar eu cred ca daca s-ar gasi toate lampile gratuit, tot aceeasi care construiesc acum ar construi si atunci. Faptul ca se gasesc mai greu e mai mult o scuza. "Stiti, eu as face (si se bate cu pumnul in piept), dar nu gasesc lampile care mi le doresc!" Link spre comentariu
hbi Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 misa,din punctul meu de vedere, ai dreptate si nu inteleg de ce incerci te explici. toti care au primit educatie, gindesc ca tine si sa stii ca toti injura cind sint ''calcati pe coada''. singura modalitate de a nu te enerva gratuit, este sa eviti contactul cu flocarii. atit vibio, cit si administratorul forumului, au incercat sa faca un gest umanitar si incurajator. pe linga ei s-au ''bagat in seama'' si altii, care au gafat. si ar mai fi multe de spus, dar...toate bune! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 domnilor aveti dreptate!!!misa te rog deschide subiectul ! Link spre comentariu
bogdan69 Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 domnilor aveti dreptate!!!misa te rog deschide subiectul !Intradevar asa este. Si ctiu ce vorbesc. Chiar zilele astea am trecut pe la viobio si pot sa spun ca nu merita sa primeasca astfel de tratamente. Este intradevar un om cum rar intalnesti in ziua de azi. din pacate sunt multi tinerei care au invatat sa profite de orice oportunitate fara sa dea nimic in schimb, nici macar o multumire. Aici vreau sa-i multumesc public pentru intalnirea de zilele acestea. Link spre comentariu
nichishoru Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Aici vreau sa-i multumesc public pentru intalnirea de zilele acestea.Urmeaza si alte intalniri "audiofile"Fiti pe faza:da Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum