Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatie lampari audiofili

calin

Postări Recomandate

imi cer mii de scuze pt intarzierea cu care raspund... virusii astia mi-au facut praf sistemu... in fine... sa vina pozele: :da[attachment=3]SANY0379.jpg[/attachment][attachment=2]SANY0395.jpg[/attachment][attachment=1]SANY0397.jpg[/attachment][attachment=0]SANY0398.jpg[/attachment]multumiri inca o data... :101

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 239
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fcon

13

• Badman

11

• Kosmin

10

• mișa

10

Top autori în acest subiect

Atentie : pentru trafurile de la DJ_Dog cu lampa 6P3S in PP cand legati traful , secundarul se leaga in serie si nu in paralel cum era initial schema de legatura (albastru la alb rosu iar albastru cu inel rosu si alb la bornele de iesire spre boxe ) . Veti avea surprize audiofile ........Acest pont este pentru toti care folosesc acest tip de traf cu lampa 6p3s . Nu uitati de legarea in paralel fazata corect a infasurarilor din primar ! Va las placerea sa incercati si schema initiala sau alte configuratii (in cazul meu legarea asa cum am spus a dat cel mai bun sunet) .

Link spre comentariu
Vizitator dncrash

Eu am inceput sa lucrez la schema propusa de viobio. Am inteles de la cineva ca pot in loc de tensiunea de 40V folosita la negativare sa pun 2 condensatori din catod la masa, in paralel cu rezistentele alea (cum e si-n schema la aritma). E (mai) ok asa ?

Si vad pe datasheet ca 6p3s are tensiunea anodica de 250v (banuiesc ca maxim) iar in schema vad 420V. Pot sa folosesc 250V in schimb ca sa nu prajesc lampile ?

Cred ca mai aveam o intrebare doua, dar am uitat ...postez eu cand imi aduc aminte :d

O poza cu viitoarea carcasa: Posted Image

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Administratori

ok!in sfarsit!si eu sunt de acord ca cele 2 carcase comp[lete sa ajunga la dn crash si dj_tepex rog pe acestia doi sa ma sune pt a stabili exact detalii carcase si altele!felicitari !Calin0720/243444

Pana la urma au primit userii carcasele ?
Link spre comentariu
Vizitator dncrash

Eu m-am apucat de lucru. Am facut un canal la schema data de viobio, in acelasi "stil" ca la aritma, adica fara PCB. Poze cu Aritma terminata si inceputul Dynavox-ului. Ma gandesc sa trec pe lucrul pe PCB deoarece e cam greu de lucrat si experimentat in aer cu o schema mai complexa.

Posted Image

Posted Image

In legatura cu carcasa nu mai auzit nimic. I-am mai trimis un mesaj lui calin saptamana trecuta parca, dar nu mi-a raspuns.

PS: stie cineva de unde sa iau picioruse pt carcase sau buton pt potentiometru fara zimti ?

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Eu m-am apucat de lucru. Am facut un canal la schema data de viobio, in acelasi "stil" ca la aritma, adica fara PCB. Poze cu Aritma terminata si inceputul Dynavox-ului. Ma gandesc sa trec pe lucrul pe PCB deoarece e cam greu de lucrat si experimentat in aer cu o schema mai complexa.

Posted Image

Posted Image

In legatura cu carcasa nu mai auzit nimic. I-am mai trimis un mesaj lui calin saptamana trecuta parca, dar nu mi-a raspuns.

PS: stie cineva de unde sa iau picioruse pt carcase sau buton pt potentiometru fara zimti ?

diametrul la ax,trimit eu buton

bravo :aplauze

Link spre comentariu

ma intreb de ce nu a dat carcasele??este oare lipsa de seriozitate?a trecut mai bine de o luna

toate carcasele promise au sa fie livrate luni prin curieratfara taxe de transport!nu e nicicum lipsa de seriozitate , mai degraba lipsa de timp!si bonus in pachet au sa fie si tricouri cu forumul electronistilor! :da Calinspor la treaba
Link spre comentariu
Vizitator viobio

ma intreb de ce nu a dat carcasele??este oare lipsa de seriozitate?a trecut mai bine de o luna

toate carcasele promise au sa fie livrate luni prin curieratfara taxe de transport!nu e nicicum lipsa de seriozitate , mai degraba lipsa de timp!si bonus in pachet au sa fie si tricouri cu forumul electronistilor! :da Calinspor la treaba
:aplauze
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Eu am inceput sa lucrez la schema propusa de viobio. Am inteles de la cineva ca pot in loc de tensiunea de 40V folosita la negativare sa pun 2 condensatori din catod la masa, in paralel cu rezistentele alea (cum e si-n schema la aritma). E (mai) ok asa ?

Si vad pe datasheet ca 6p3s are tensiunea anodica de 250v (banuiesc ca maxim) iar in schema vad 420V. Pot sa folosesc 250V in schimb ca sa nu prajesc lampile ?

Cred ca mai aveam o intrebare doua, dar am uitat ...postez eu cand imi aduc aminte :d

O poza cu viitoarea carcasa: Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator dncrash

Va multumesc pt schema de alimentator, dar nu prea se vede pe computerul meu datorita dimensiunii pozei. Pentru teste am folosit redresare + doua condensatoare de 330uf pentru anodica si pt negagativare 70 V redresati si filtrati cu 2x 470uF cu o rezistenta de 2k2 intre ei, urmand sa fac o alimentare finala dupa ce termin testele.

Pe net gasisem urmatoarele scheme de alimetare:

http://www.mh-audio.nl/MySystem/images/Netzteil_ori.jpg

si

http://img154.imageshack.us/my.php?imag ... werlj0.jpg

La amplificator am mai facut progres. Am facut PCB-urile pentru ambele canale, am montat piesele, si am montat pcb-urile si transformatoarele de iesire de ce urmeaza a fi carcasa.

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări