calin Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 fiindca dl vasile a inchis topicul revin cu aceasta tema in speranta ca poate reusim sa facem ceva util pe acest forum.Am promis 3 sau 4 carcase de statii(sau pt altceva) personalizate , pt cei care nu au posibilitatea asta si mai ales pt cei care au realizari deosebite !carcasele le pot face in aproape toate culorile , gravate ,personalizate, la diferite dimensiuni, le dau cu tot cu butoane capace de trafuri, intrerupatoare, led-uri,mufe !(asa cum se vede si in pozele alaturate)momentan am 2 carcase identice cu aceea din poze mai putin denumirea si ca atare il rog pe dl Vasile sa-mi spuna unde le trimit!cele 2 carcase sunt proiectate pt o statie stereo cu 6p3s (schema dinn forum) +corector toncu 6n2pev +2 vu cu em 84carcasele le trimit cu tot cu socluri!ma gandesc ca poate dl vasile ar putea aprecia cel mai bine unde ar putea ajunge aceste carcasein rest va doresc numai bine si spor! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 27, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 L-am inchis pentru ca au inceput comentariile pe acolo Chiar acuma am initiat si eu un concurs... cred ca astea le putem da celor care fac proiecte aici viewforum.php?f=205 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 27, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Te rog sa le mai ti putin pana gasim userii care sa le merite cu adevarat Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 donez lunar(unul pe luna) incepind cu 1 februarie 2009 un kit pentru un ampili PP 4 6P3C-E2 duble triode2 EM84+soclurile aferentenumai celor care au habar de electronica, ma prind imediat daca se pricep!singura conditie este sa posteze poze cu amplificatorul realizat si schemanu este o gluma!SI CLAR NU RASPUND LA NICI UN MP LEGAT DE TOPICUL ASTA!cei care vor sa-mi trasmita ceva sa o faca aici Link spre comentariu
Vizitator livio27 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Bravo, sper sa nu fie gluma... Link spre comentariu
Kosmin Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Sigur nu e o gluma dar viobio vrea seriozitate! :daAm unit cele doua topicuri in ideea ca poate cineva pasionat si cu ceva cunostinte intr-ale tuburilor dar fara posibilitati financiare va dori sa-si faca un amplificator PP cu 6p3s.viobio voia ca userul ce se hotaraste sa castige tuburile sa vina cu o schema si sa arate juriului ca macar are trafurile si eventual sa raspunda catorva intrebari din partea celor mai experimentati sa ne arate ca totusi nu e paralel cu electronica(de altfel ar fi si pacat sa le ia cineva care nu stie sa lipeasca si altii care chiar stiu sa nu mai primeasca nimic).O multumire pentru viobio e aceea ca toti care vor lua premiul neaparat sa expuna pe forum cateva poze cu realizarea lor, astfel dandu-i ocazia sa mai doneze ceva tuburi si sa-i faca si pe altii fericiti.Asa ca pt userii care sunt mai avansati intr-ale tuburilor : va rugam respectuos sa jurizati concursul Link spre comentariu
danzup Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Ambele initiative sunt laudabile si foarte bine venite !Din pacate in ziua de azi se construieste in regim diy din ce in ce mai putin ...Ca sa nu mai zic ca pe lampi muuult mai putin !------------------------------------------------------------Bineinteles ca premiul trebuie urmat de dovada prin auditie a produsului final .Am sa ma "sacrific" sa fac parte din juriu la auditie alaturi de alti colegi forumisti ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 sa se faca propuneri pentru inca patru jurati,ei vor hotari cine cistiga kitul!!eu il propun pe domnul VTPjuriul1 danzup2345 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Ambele initiative sunt laudabile si foarte bine venite !Din pacate in ziua de azi se construieste in regim diy din ce in ce mai putin ...Ca sa nu mai zic ca pe lampi muuult mai putin !------------------------------------------------------------Bineinteles ca premiul trebuie urmat de dovada prin auditie a produsului final .Am sa ma "sacrific" sa fac parte din juriu la auditie alaturi de alti colegi forumisti !nu e chiar asa,la 15 minute dupa postare am primit prima cerere pe privat Link spre comentariu
Kosmin Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Pentru jurati s-ar incadra ceva useri: blue, aleks, misa, fery, zal, vtp, d2134, depanatorul, traianb, gabriele, ioannis si lista poate continua :)Important e sa apara entuziastii DIY-eri Link spre comentariu
bogdan69 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 si din cele cateva posturi cred ca si-a castigat dreptul pentru un loc in juriu si valderama Link spre comentariu
ALEKS Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Foarte frumoasa initiativa! Chiar vreau sa vad proiecte frumoase si constructori pasionati care sa-si merite premiul! Obligatoriu schema electrica de principiu si fotografii cat mai detaliate cu: cablajul, elementele active (lampi) si ansamble. Ca bonus, proiectele frumoase vor fi incarcate pe Lumea Tuburilor la sectiunea Proiectele Cititorilor. Spor la construit, ALEKS Link spre comentariu
hbi Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 dupa parerea mea, un membru al juriului, ar fi userul FELIXX. cred ca ar parerea lui, (alaturata parerii userului VTP), ar ajuta la o desemnare obiectiva a cistigatorului. de fapt, corect ar fi, ca membrii juriului sa fie acei oameni care au realizari mai deosebite in acest domeniu. toate bune! Link spre comentariu
calin Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 ok!sunt de acord cu toate cele spuse aici si ca atare fiindca vad ca acest concurs prinde contur sustin si eu mai departe cu premiu lunar constand in cate 1 tricou inscriptionat cu siglka si scrisul forumul electronistilor! iar pt cel mai bun tubar un tricou inscriptionat cu sigla forumului+ schema facuta de el!!!rog pe dl vasile daca are cumva sigla si tipul de scris eventual in format vectorialdupa ce le primesc am sa fac cateva propuneri de inscriptionari!TOATE CELE BUNE!PS : TREBUIE HOTARAT NEAPARAT JURIUL SI MAI ALES locatia unde trimit carcasele si tricourile!CalinAs propune de ex pe pustiuc! ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 deci care sunt cei patru jurati?pe 1 februarie incepe "distractia",sa ne grabim putinvasile sa faca lista cu juratii1 danzup2345 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum