dem3ntor Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Salut!acum cateva zile nu mi-a mai functionat filtrul de cafea. l-am desfacut si am gasit inseriat cu termostatul un soi de rezistenta pe care scria 250 grade si 250v. am scos piesa aceea care era arsa. fara acea piesa cred ca se incinge prea tare plita si scoate mai mult abur decat ceai, si declanseaza si ff des. ce sa ii fac, cu ce sa inlocuiesc piesa respectiva?Multumesc! Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 inseriat cu termostatul un soi de rezistenta pe care scria 250 grade si 250v.Este o siguranta termica.[attachment=0]untitled.JPG[/attachment],faptul ca scoate mult abur,poate avea doua cauze(sau amndoua) depunere de calcar sau supapa nu etanseaza(corpuri straine).P.S.Eliminarea calcarului,o puteti face cu otet(preferabil de mere). Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 calcarul l-am curatat de pe furtune si tevi, sa bag otet si pe rezistenta(ma refer la plita)? am curatat bila aceea care culiseaza cand trage apa, oare sa fie de la ea?Multumesc! Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 otet si pe rezistenta(ma refer la plita)? !Turnati cca, o cana de otet in vasul de apa(al filtrului) lasati-l sa se incalazeasca pana da primul jet si scoateti-l din priza,altfel,(cel putin la mine) nu poate fi oprita rezistenta.Dupa cca 10-15 min.cuplati iar la priza si lasati-l pana termina.Pentru clatire,faceti 1-3 cicluri complete,doar cu apa. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 meserie, asa voi face!teoretic ar trebui sa cumpar acea rezistenta si sa o inlocuiesc, nu? ca nu au pus-o degeaba aia acolo, nu? :PMultumesc! Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 teoretic ar trebui sa cumpar acea rezistenta si sa o inlocuiescDaca va referiti la siguranta termica,da,este o protectie in cazul in care termocontactul principla nu mai decupleaza. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 am pus otet, l-am lasat, la fel :( . oare sa fie defecta bila aceea care culiseaza de blocheaza apa fiarta sa se intoarca inapoi? Siguranta termica isi modifica valoarea in functie de temperatura? ma gandesc ca acum se incinge prea tare.Multumesc! Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 oare sa fie defecta bila aceea care culiseaza de blocheaza apa fiarta sa se intoarca inapoi?Este posibil.Vedeti daca nu are ceva murdarie,la mine a intrat odata din greseala pulbere de cafea in vasul cu apa.Siguranta termica isi modifica valoarea in functie de temperatura? ma gandesc ca acum se incinge prea tare.Nu,doar se intrerupe cand depaseste temperatura prescrisa. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 upiiiii, a mers! multumesc miron1947. dupa o zi de stat degeaba si-a revenit si merge de rupe. solutia a fost cea de mai sus: pus otet, lasat sa curga putin otet dupa aceea lasat cu otet cateva ore. dupa 3-4 ore se da drumul pana curge tot otetul, dupa aceea se lasa sa mearga cu apa 2-3 rezervoare Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Probabil nu a fost detartrat de mult,eu aici la Brasov fac operatia aceasta odata pe luna,deoarece apa are mult calcar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum