Kytan666 Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 am gasit pe net o schema pentru un adaptor irda cu un led infrarosu si o foto dioda si sunt curios daka a mai facut cineva asa ceva si daca merge. eu am gasit un pdf cu schema si cel care l-a facut il folosea la un S-E T300 Link spre comentariu
tuffguy Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 eu l-am facut si nu merge :( Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 6, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2005 problema e ca telefonu zice ca a gasit calculatoru da nu reusesc sub nici o forma sa-l fac sa mearga Link spre comentariu
Vizitator emipop Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 am facut si eu acelasi montaj si nu am reusit sa il fac in nici un fewl sa mearga!. eu l-am pus pe portul ir de placa de baza si am tot cautat pe net solutii si nu a dat nimeni un raspuns care sa ma ajute. imi pare rau sa zic asta dar se pare ca am pierdut niste bani degeaba! Link spre comentariu
Vizitator cristyy_ro Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 Salut. De cateva zile caut si eu aceasta schema cu "leduri" si nu pot sa dau de ea. Daca stie cineva cum se numeste PDF-ul ala sau stie cineva un link, sau daca poate sa-mi trimita cineva schema pe mail ar fi chiar mai bine. Vreau sa incerc si eu schema. e-mail [email protected] Link spre comentariu
Vizitator rzw Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 asta nu e cu leduri dar sper sa-ti foloseasca : http://www.electronics-lab.com/projects/pc/018/ la mine merge perfect ,tfds-u il gasesti pe la serviceurile gsm cu 10-15 ron Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum