Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alt hidrofor care nu se opreste

Vizitator LORICOP

Postări Recomandate

cindva mai reparam si eu pompe romanesti cu 4 trepte facute ,cred,la aversastiu ca pe linga turbine noi schimbam si inelul de fonta din fata turbineiun joc mare in fata turbinei ii scade capacitatea de a trage ,permitind sa traga apa din refulareverifica distanta din fata turbinei ,si scadeo cumva si daca poti pune si pozesucces

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

15

• feri.visky

2

• ala micu

2

• blazeu

1

Top autori în acest subiect

Vizitator LORICOP

Fratilor am rezolvat problema.Era o fisura diametrala in capacul camerei de apa (sub turbina)[io fi si ei dupa 30 de ani].pentru cine mai trece prin ceva asemanator uite ce am facut:-am lipit un servetel de hartie dedesupt si l-am lasat acolo vreo 2-3 ore si asa am vazut,atranspirat in dreptul ei -l-am desfacut ,l-am curatat bine,bine si l-am lipit cu VICTOPLAST (o pasta pe care am folosit-o cu succes in multe situatii [am lipit tevi gaurite,calorifere,radiatoare auto]. E o pasta gen POXIPOL SAU POXILINA,tot asa se amesteca cele 2 parti [pt cine nu stie]. :freaza: Sa nu spuna numeni;pai n-ai vazut ? NU,si m-am uitat de mai multe ori,am sters si cu un prosop curat si nu sa vazut.Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si au avut rabdare :da :aplauze ,NU UITA ,LA ORICINE SE POATE INTAMPLA ,EU AM PATIT-ODUPA 24 DE ANI IN DOMENIU.Bafta tuturor. :ewryt45w

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Si tragea aer pe acolo? Oricum, inteleg ca acuma iti merge agregatu'. Bravo!PS Ca anecdota: un hidrofor de vreo 4-5 ani: huruia in functionare. Suspectam rulment(i). la demontare: paleta de racire (ventilatorul), din plastic, se fixa pe axul motorului prin presare pe niste rizuri. Din motive misterioase, s-a mancat si capatase joc... Rulmentii OK. Spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări