ala micu Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 cindva mai reparam si eu pompe romanesti cu 4 trepte facute ,cred,la aversastiu ca pe linga turbine noi schimbam si inelul de fonta din fata turbineiun joc mare in fata turbinei ii scade capacitatea de a trage ,permitind sa traga apa din refulareverifica distanta din fata turbinei ,si scadeo cumva si daca poti pune si pozesucces Link spre comentariu
Vizitator LORICOP Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Fratilor am rezolvat problema.Era o fisura diametrala in capacul camerei de apa (sub turbina)[io fi si ei dupa 30 de ani].pentru cine mai trece prin ceva asemanator uite ce am facut:-am lipit un servetel de hartie dedesupt si l-am lasat acolo vreo 2-3 ore si asa am vazut,atranspirat in dreptul ei -l-am desfacut ,l-am curatat bine,bine si l-am lipit cu VICTOPLAST (o pasta pe care am folosit-o cu succes in multe situatii [am lipit tevi gaurite,calorifere,radiatoare auto]. E o pasta gen POXIPOL SAU POXILINA,tot asa se amesteca cele 2 parti [pt cine nu stie]. Sa nu spuna numeni;pai n-ai vazut ? NU,si m-am uitat de mai multe ori,am sters si cu un prosop curat si nu sa vazut.Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si au avut rabdare ,NU UITA ,LA ORICINE SE POATE INTAMPLA ,EU AM PATIT-ODUPA 24 DE ANI IN DOMENIU.Bafta tuturor. Link spre comentariu
blazeu Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Si tragea aer pe acolo? Oricum, inteleg ca acuma iti merge agregatu'. Bravo!PS Ca anecdota: un hidrofor de vreo 4-5 ani: huruia in functionare. Suspectam rulment(i). la demontare: paleta de racire (ventilatorul), din plastic, se fixa pe axul motorului prin presare pe niste rizuri. Din motive misterioase, s-a mancat si capatase joc... Rulmentii OK. Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum