EL-GABRY Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Am construit acest amplificator (in urma cu ceva ani) in doua exemplare.Va rog daca ii puteti face corectiile necesare in schema,pt.a fi alimentat cu tensiune diferentiala (ma gandesc ca un +-35V ar fi bine...dar poate duce mai mult,tot voi poate imi puteti spune,eventual cu corectiile necesare).Schema e preluata din cartea Montaje electronice de vacanta.De cand le-am construit nu am apucat sa le ascult.Daca cineva a mai realizat acest amplif.,daca aveti ceva pareri de el,sau orice alta idee in legatura cu el,va rog sa imi spuneti.Multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 E prea complicat s?-l modifici ptr alimentare diferen?ial?. Mai bine faci alt? schem?, sau îl folose?ti a?a. Link spre comentariu
liviu Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 nu merita sa l modifici incearca amplifu TA F30 de la sony seamana cu amplifu asta si suna ok nu pot sa las schema ca e prea mare fisieru da o gasesti pe servicemanual free download Link spre comentariu
EL-GABRY Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 E prea complicat s?-l modifici ptr alimentare diferen?ial?. Mai bine faci alt? schem?, sau îl folose?ti a?a.Am construit deja P3A.Am finalizat un modul,diseara cand ajung acasa pun poze si ii fac si reglajele.Apoi il fac si pe al doilea.Si mai am un kitt cu STK 4241V,construit.De astea am dat de ele prin casa si nu imi place deloc C-ul pe iesire.Cand le-am facut...nu m-am gandit la asta. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 A?a se lucra acum 30-40 ani, la noi pîn? mai recent. Ca s? nu ai probleme, trebuie s? testezi cond de pe ie?ire ptr pierderi mici. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 si eu zic ca mai bine o lasi balta si fac de exemplu ...download/file.php?id=20441&mode=view cred ca e pe gustul tau si daca nu ai de unde sa faci rost de acei tranzi speciali poti folosi orice tranz complementar si cu o mica modificare la reglarea biasului... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum