Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare alimentare amplificator

EL-GABRY

Postări Recomandate

Am construit acest amplificator (in urma cu ceva ani) in doua exemplare.Va rog daca ii puteti face corectiile necesare in schema,pt.a fi alimentat cu tensiune diferentiala (ma gandesc ca un +-35V ar fi bine...dar poate duce mai mult,tot voi poate imi puteti spune,eventual cu corectiile necesare).Schema e preluata din cartea Montaje electronice de vacanta.De cand le-am construit nu am apucat sa le ascult.Daca cineva a mai realizat acest amplif.,daca aveti ceva pareri de el,sau orice alta idee in legatura cu el,va rog sa imi spuneti.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• EL-GABRY

2

• slave2anubis

1

• liviu

1

Top autori în acest subiect

E prea complicat s?-l modifici ptr alimentare diferen?ial?. Mai bine faci alt? schem?, sau îl folose?ti a?a.

Am construit deja P3A.Am finalizat un modul,diseara cand ajung acasa pun poze si ii fac si reglajele.Apoi il fac si pe al doilea.Si mai am un kitt cu STK 4241V,construit.De astea am dat de ele prin casa si nu imi place deloc C-ul pe iesire.Cand le-am facut...nu m-am gandit la asta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări