trafic Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Salut. Sunt oarecum "novice" in ale programarii eeprom, insa am reusit in aproximativ 10 min sa citesc si sa scriu un 24c64WP (de la o masina de spalat) cu schema de mai jos (de pe site-ul asta: http://www.eevblog.com/forum/projects/5-minute-build-24xx24cxx-series-eeprom-programmer-(9-pin-serial)/ ) Intrebarea este daca a ok asa fara niciun fel de component sau risc sa stric eeprom-ul ? Mentionez ca a citit si scris cu success (pe varianta 16bit 2464 din poniprog), iar calculatorul a fost un laptop vechi Dell Latitude cu port serial (9 pini) Putin offtopic: Are cineva un dump pentru o masina de spalat indesit WIDL126S? .. Una buna. Multumesc anticipat. Editat Octombrie 13, 2015 de trafic Link spre comentariu
trafic Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Daca mai este cineva interesat... Intre timp am construit o interfata mai "cosmetizata"(respecta schema cu component si functioneaza fara probleme). Am mai vazut pe net montajul asta dar un pic "pe dos".. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum