Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema programator memorii 24cxx

Vizitator samy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Metatron

3

• elmar

2

• dan-a2

2

• but

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 6 luni mai târziu...
  • 5 ani mai târziu...

Cu respect!! Mi-am facut aseara programatorul simplu de la www.comunidadelectronicos.com Citeste memoria,salveaza,scrie,dar cand dau sa stearga memoria imi da urmatorul mesaj de eroare: Operation not suported (-9) ! Are cineva idee ce inseamna aceasta eroare si ce ar trebui setat? Am probat cu mai multe memorii si face la fel. Programatorul este setat pe jdm api com.

Editat de Metatron
Link spre comentariu

nu puteti sterge memoria ...doar o puteti citi si rescrie! zic eu e suficient pentru un programator simplu! si nu cred ca e nevoie sa stergeti complect o memorie...defapt si memoriile noi sunt scrise cu un dump gol(daca pot sa spun asa)...eu nu am vazut o memorie de tipul 24cxx goala (stearsa)

Editat de elmar
Link spre comentariu

Aveti dreptate,eu vroiam si functia de stergere doar pt. cazul in care as vrea sa pun o memorie goala. Am sa imi cumpar vreo cateva goale sa le am acolo pt. verificari. Multumesc mult domnule Elmar!!

Am incercat cu clear,o face ff,dar cand dau sa o citesc e la fel de plina ca si inainte de stergere. Practic am observat ca functia clear face ff doar pagina unde sta dump-ul si atat,dar nu imi sterge si memoria. Acum am verificat.

Editat de Metatron
Link spre comentariu

ca sa faceti ca o memorie sa fie goala ...o rescrieti cu un dump gol salvat dintr-o memorie noua ,,,si asa scapati de problema cu stergerea! :da

Editat de elmar
Link spre comentariu

O ultima intrebare: Daca nu am o memorie sa zicem de 24c08 pot pune in locul ei una de 24c64?e vreo diferenta daca pun o memorie LC in loc de C, si invers?

Da,am salvat continutul unei memorii goale si astfel am reusit. Multumesc de idee domnule Elmar!!

Link spre comentariu

Nu. Nu se poate pune in loc de 24c08 una de 24c64, doar maximum 24c16. Deoarece incepand de 24c32 trebuie trimis doua Byte de adrese, iar de la 24c01 pana 24c16 doar una.Iar la LC sau C trebuie citit cartea technica, cred ca e diferenta de tensiune parca una merge la 1.8V-5V iar celalalt doar 4.5-5.5V dar nu sunt sigur.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări