Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema sony x-plode 410u

Vizitator titone

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madkat

2

• tv1

2

service manual Sony CDX-GT410U_GT414UIC300 6-705-359-02 IC = TDA8588AJ/N2/R1 (RU) model pentru RusiaIC300 6-705-359-11 IC = TDA8588AJ/N2/R1/M5 (AEP,UK) model pentru Europa + UKAcest circuit e ieftin in draci !!!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

sunt pe cale sa achizitionez un sony 410u studiind oleaca schema imi veni o idee - nu s-ar putea lega cele 4 contacte din stecherul fetzei (de pe placa de baza) corespunzatoare usb-ului - la o mufa usb externa (scoasa undeva in spatele aparatului - sub bord) - astfel incat stick-ul sa fie mereu conectat - sa nu fie nevoie sa il scoti cand scoti fata?voi ce ziceti - asa aruncand un ochi pe schema?

Link spre comentariu
Vizitator titone

sunt pe cale sa achizitionez un sony 410u studiind oleaca schema imi veni o idee - nu s-ar putea lega cele 4 contacte din stecherul fetzei (de pe placa de baza) corespunzatoare usb-ului - la o mufa usb externa (scoasa undeva in spatele aparatului - sub bord) - astfel incat stick-ul sa fie mereu conectat - sa nu fie nevoie sa il scoti cand scoti fata?voi ce ziceti - asa aruncand un ochi pe schema?

de parca ar avea 10 kile!de ce sa intri pe placa?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări