Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

legare difuzor!!

Vizitator costii

Postări Recomandate

Vizitator costii

am facut rost de o incinta de boxa de aprox. 24 litri tip tub si as vrea sa pun difuzoru asta http://buy.mikado.ro/product_info.php?c ... ts_id=2266 .intrebarea ar fi: as putea lega difuzoru direct la casetofonu de masina care este un sony xplode cdx-gt20 fara sa mai cumpar amplificator , s-ar auzi cat de cat?? nu prea ma pricep la astea, dar am calculat cu programu WinISD si am vazut ca pentru difuzoru asta trebuie o incinta de 21 litri.

daca ma puteti ajuta pls!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator Tzzantaru

nu merge linku sau nu-mi merge mie.presupun ca are peste 200W difu.ideea e ca il poti lega la gt20 pe o iesire normala dar va trebui sa pui boxele fata sau spate in paralel pe o singura iesire si pierzi din putere iar subwooferu nu se va auzi decat la vreo 25 W reali.daca ai si portbagaju inchis nu se va auzi mai nimic.daca chiar vrei sa auzi ceva ia-ti un amplificator.daca nu dispui de fonduri prea mari iti poti lua ceva la 180 W in punte si atunci chiar se va simti.legat pur si simplu pe direct nu se merita.iti spun ca am avut eu legat asa tot pe Sony GT20 si era degeaba

Link spre comentariu
Vizitator costii

nu nu are peste 200 w are doar 80w.momentant tubu acela de bass are un difuzor dar nu stiu nimik despre el este ceva fantoma si tot se aude cat de cat , eu de aia am intrebat daca difuzoru asta care e fantoma se aude unu mai bun un pic sar auzi mai bine??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări