srdjan Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 incearca totusi cu acumulator sa vezi daca poti face cu ea ce ti-ai propus...eu consider ca nu ai suficienta putere pentru discurile ce spuneai pentru ca va trebui sa lucrezi foarte incet ca sa nu o blochezi in material...asta pentru ca e diferenta mare in a folosi un burghiu de 1-5mm la care frecarea e in varf sau a folosi un disc de 40mm la care frecarea e pe circumferinta... pe langa asta pentru suruburi e prea mare viteza de rotatie...ti-ar trebui reductor Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 poti sa te adresezi cu ai nu cu aveti ca is mai tanar ca tine si apropo linku nu mergeare turatie reglabila cand am pus filmuletu era pa gaurire nu pe surubelnita Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 linku nu merge[attachment=0]untitled.JPG[/attachment] Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Am pus decurand mana pe un AC ADAPTER Imput: 220-240 WOutput 30V --- 0,4A Este de la vechia mea imprimanta lexmark pe care nu o mai folosesc Nu as putea folosi acest ac pentru am alimenta uneori mini bormasina in operatii simple ( montari mobila )Sa nu ma credeti idiot ca va puna cesta intrebare dar sunt nou in domeniu si nu pre am cunsotinte! Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 nu mergeai nevoie de un traf de 15Vca si vre-o 5-10A+punte+condesatori marisori Link spre comentariu
CATA2003 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 nu mergeai nevoie de un traf de 15Vca si vre-o 5-10A+punte+condesatori marisori\cred ca mai bine ar merge o sursa de pc450w chinezeasca , scoti cam 150-200w pe partea de 12v , ai putea sa scoti pana la 20v din traful original fara rebobinari doar prin modificarea unor rezistente , un traf de 150w pe tole in sarcina va scadea mult tensiunea Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Io pe a mea o folosesc cu un traf de 100w , cu secundar de 20vca si 5A , fara condensator. In sarcina scade tensiunea la vreo 16.5-17v. Oricum are mult mai multa putere comparativ cu acumulatorul ei , proaspat incarcat Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 credca o sa ,merg pe varianta cu sursa de pc nu am mai scrsi nimic deoarece am lasat acest proiesct , dar deja ma enerveaza la culme acumulatoru si vreau sa o rezolv la 220 chiar daca o sa-i scurtez perioada de viatza Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 topicu se poate inchide / sterge mi-am luat alta masina Link spre comentariu
one Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 atunci se schimba treaba gasesc peaici pe forum peundeva cum sa fac un traf de 18 v ? Incearca un incarcator de laptop. (19V/min5A) Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Am incercat eu. Solicitarile mari sunt luate drept scurt si intra in protectie. :cry: Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Ar merge pus paralel cu sursa acumulatorul originalAsta doar daca au aceeasi tensiune! Si acumulatorul sa fie incarcat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum