Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am o intrebare

mk3_cdj

Postări Recomandate

Salut!am un mp4 player si numa de la USB se incarca cum as putea face sa il incarc si de la o alta sursa adica un transformator am incercat sa ii dau o tennsiune de 5v la firele rosu si negru dar nu merge ......:-?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mk3_cdj

3

• Stefan

2

• srdjan

2

Top autori în acest subiect

dar de la usb mai merge acuma? iti trebuie un incarcator pe 5v...vezi ca incarcator nu e totuna cu transformator

m-am incurcat :d incarcator vroiam sa zic da nu stiu ce am scris ..... :jytuiyuda merge la USB sa il incarc chestia e ca , cand il bag usb in mp4 am 2 chestii pe ecran ce vreau sa fac sa incarc sau sa conectez la calculator
Link spre comentariu

http://www.instructables.com/id/Portable-USB-Charger-Version-2.0/

fac ceva ce nu-mi place...dar ce-i drept nu-i prima oara... pun link si sincer nu am citit regulamentul forumului (inca)... daca e bai opii imi vor fi calai :aut:

ochiometric n-ar trebui sa iesi mai scump de 10 lei... cu tot cu baterie desi poti si recomand sa folosesti surse de tensiune inepuizabile... u know what i mean

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări