mk3_cdj Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Salut!am un mp4 player si numa de la USB se incarca cum as putea face sa il incarc si de la o alta sursa adica un transformator am incercat sa ii dau o tennsiune de 5v la firele rosu si negru dar nu merge ......:-? Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 dar de la usb mai merge acuma? iti trebuie un incarcator pe 5v...vezi ca incarcator nu e totuna cu transformator Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 dar de la usb mai merge acuma? iti trebuie un incarcator pe 5v...vezi ca incarcator nu e totuna cu transformator m-am incurcat incarcator vroiam sa zic da nu stiu ce am scris ..... :jytuiyuda merge la USB sa il incarc chestia e ca , cand il bag usb in mp4 am 2 chestii pe ecran ce vreau sa fac sa incarc sau sa conectez la calculator Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 a mai fost discutata aceasta tema pe forum.parca trebuiau si ceva rez. pe semnalul RX si TX de date pentru a putea incarca pe firele de + si gnd. Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 ai putea sa imi dai o concluzie mai concreta ? te rog Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 http://www.instructables.com/id/Portable-USB-Charger-Version-2.0/ fac ceva ce nu-mi place...dar ce-i drept nu-i prima oara... pun link si sincer nu am citit regulamentul forumului (inca)... daca e bai opii imi vor fi calai ochiometric n-ar trebui sa iesi mai scump de 10 lei... cu tot cu baterie desi poti si recomand sa folosesti surse de tensiune inepuizabile... u know what i mean Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 eu zicem de ceva in acest gen, nu un simplu incarcator de 5V pe + si - nu mai gasesc pe forum topicul in care se mai discutase despre asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum