lorik199 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 ma puteti ajuta si pe mine cu ceva la EAGLE?am fisierul .brd care arata cam asa[attachment=0]pj97 2.JPG[/attachment] problema e ca eu as vrea sa arata cam asa[attachment=1]p97.jpg[/attachment]cum pot face acest lucru?dar am nevoie ca si la printare sa ramana ca in imaginea a douamultumesc Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Sunt 2 fete diferite cea albastra(a doua) este partea plantata(cu piese). Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 eu selectez "copper area" si dau click cu mosul si plimb cursorul peste desen ( dar asta o fac in PCB Wizard) Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 ia apasa pe Ratsnest, dupa care elimini "culoarea pieselor" dai print monocrom 1:1 (mirror sau normal si gata)"culoarea pieselor" --> la View --> Display/hide layers... ---> lasi selectate doar 16 - 17 - 17 - 20 si dai printl.e: acum am vazut postul lui adi : cred ca el deja are traseul de masa realizat ca altfel nu apareau punctele pe margineBafta! Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 ia apasa pe Ratsnest, dupa care elimini "culoarea pieselor" dai print monocrom 1:1 (mirror sau normal si gata)"culoarea pieselor" --> la View --> Display/hide layers... ---> lasi selectate doar 16 - 17 - 17 - 20 si dai printl.e: acum am vazut postul lui adi : cred ca el deja are traseul de masa realizat ca altfel nu apareau punctele pe margineBafta!multumesc mult stefane m-ai salvatstiam smecheria cu display /hide layers dar asta cu ratsnest nu multumesc din nou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum