GigiZ Postat Aprilie 17, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2005 Ma bucur ca nu ati renuntat la acest subiect. Chiar va multumesc pt unele lamuriri care facut pt mine. Eu sunt un om mai practic , datele pe care mi le ati prezentat poate intr-o zi vor avea sens pentru minedeocamdata raman la ideea ca :.un difuzor de 20VA scoate 20w clar iar IAR DACA bobina aia rezista la puteri mai mari foarte bine dar asta n u inseamna ca acel difuzor "obisnuit " va scoate in special frecventele joase pe care le-ati putea scoate cu un dif de 40VA la puterea de 40w in fine ar fi si filtru corespunzator etc.. mai astept unele explicatii ca sa ma mai luminez...ps:cat de cat am mai citit si eu prin carti despre traductoare nu sunt chiar asa tzaran asa cum par si tare as vrea sa imi atatati un link unde un difuzor cu bobina de 2,5 cm si magnetul h=1.5 si l=7 sa zica ca scoate mai mult de 50wrms (incercati sa probati)Apropo cati din voi care ati postat ati lucrat pe bune cu difuzoaresi au idee despre ce vb ?!! Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 17, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2005 se vede ca nu sunteti la eth lampile cu incandescenta?!!! vorbim de becuri?! deca va intereseaza stau 1 ora sii va explic constructia si functionarea lor...clasificare sau mai bine nu hai tot difuzoare:)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum