Vizitator gambler Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Buna ziua, poate vi se par cam aiurea curiozitatea mea dar am nevoie sa stiu modele de aparate, nu conteaza ce stiu ele sa faca, important e sa functioneaze pe 8-9 volti si sa aiba o marime cat mai mica. Ma puteti ajuta ? Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Sunt o groaza de aparate de masura digitale care functioneaza la 9V cu o baterie 6F22. Multe aparate de radio sau radio-casetofoane functioneaza cu 6 baterii R14 sau R20. Link spre comentariu
old man Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Suntem si noi curiosi!!!! Buna ziua, poate vi se par cam aiurea curiozitatea mea dar am nevoie sa stiu modele de aparate, nu conteaza ce stiu ele sa faca, important e sa functioneaze pe 8-9 volti si sa aiba o marime cat mai mica. Ma puteti ajuta ? Link spre comentariu
icamaster Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Multe telecomenzi, radiotelecomenzi folosesc baterii de 9 volti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum