Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imi trebuie date tehnice Tensai TS-9255-I

since

Postări Recomandate

Posted Image

Am ?i eu o pereche de boxe Tensai TS-9255-I, a? vrea s? le fac ni?te upgradeuri cu difuzoare mai bune. Au filtre pe 3 cai.

Dar, nu g?sesc boxele pe net, nici m?car date tehnice!

Poate ?tie careva câte ceva despre aceeste boxe, dup? ce g?sesc date tehnice o s? v? spun ce vreau s? pun pe ele :d

ps: am auzit c? dup? '90 au ie?it astfel de boxe :))

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• since

3

• Bogdi16

2

Vrei sa schimbi difuzoarele?In principiu eu zic ca nu merita. Mai bine le lasi originale si iti faci alte cutii.

da a? fii vrut, dar m? interesau datele tehnice s? v?d la cât m? ajunge tot, eram curios.. ce a? fi b?gat în ele erau de la CIARE! :freaza:
Link spre comentariu

Nu inteleg ce date tehnice vrei sa aflii? Daca vrei sa inlocuiesti difuzoarele cu altele mai bune...ceea mai mare greseala e sa pastrezi filtrul, daca tot vrei sa investesti niste bani in niste difuzoare bune, nu te zgarcii la filtre deoarece ele contribuie la 70% din rezultatul final.Sfatul meu..e sa iti alegi niste difuzoare, cumperi un filtru pentru ele (sau iti faci tu dupa anumite specificatii) iti faci cutiile comform specificatiile producatorului si asa te alegi cu 2 boxe noi noutze....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări