since Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Am ?i eu o pereche de boxe Tensai TS-9255-I, a? vrea s? le fac ni?te upgradeuri cu difuzoare mai bune. Au filtre pe 3 cai. Dar, nu g?sesc boxele pe net, nici m?car date tehnice! Poate ?tie careva câte ceva despre aceeste boxe, dup? ce g?sesc date tehnice o s? v? spun ce vreau s? pun pe ele ps: am auzit c? dup? '90 au ie?it astfel de boxe ) Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Vrei sa schimbi difuzoarele?In principiu eu zic ca nu merita. Mai bine le lasi originale si iti faci alte cutii. Link spre comentariu
since Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Vrei sa schimbi difuzoarele?In principiu eu zic ca nu merita. Mai bine le lasi originale si iti faci alte cutii.da a? fii vrut, dar m? interesau datele tehnice s? v?d la cât m? ajunge tot, eram curios.. ce a? fi b?gat în ele erau de la CIARE! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Nu inteleg ce date tehnice vrei sa aflii? Daca vrei sa inlocuiesti difuzoarele cu altele mai bune...ceea mai mare greseala e sa pastrezi filtrul, daca tot vrei sa investesti niste bani in niste difuzoare bune, nu te zgarcii la filtre deoarece ele contribuie la 70% din rezultatul final.Sfatul meu..e sa iti alegi niste difuzoare, cumperi un filtru pentru ele (sau iti faci tu dupa anumite specificatii) iti faci cutiile comform specificatiile producatorului si asa te alegi cu 2 boxe noi noutze.... Link spre comentariu
since Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Mul?umesc, cred c? o s? m? gândesc la un proiect VTP ;)se poate închide topic! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum