Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator subwoofer

Light_man

Postări Recomandate

sincer nu prea e vreo diferenta intre STK-urile de azi si LM3886 eu as alege un lm :oops:

nici eu nu o vad..ca e in capsula..si aia nu se vede... :P dar se AUDE diferenta.... daca ai unu adevarati..daca e fals....atunci...decat un stk fals, mai bine un lm adevarat....
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

7

• Light_man

6

• Sharky

4

• Murcielad

3

Top autori în acest subiect

deci : am fost, m-am uitatla finali, sunt IRF-uri (nu mai tin minte ce model)din pacate nu am gasit un osciloscop sa il masor :cry: dar cred ca am sa raman la el, dak nu face fata pe sub atunci il pun pe sateliti si sigur va merge :!: 8) kappa_ii, diful ii de la paudio si ii de 15"(HP15W)

Link spre comentariu

2.5 mil e un pretz bun..ca daca stai sa iti cumperi traf si condensatori atunci numai aia depasesc 1.5 mil si de 1 mil nu stiu ce amplif reusesti sda iit faci..avand in vedere ca iit trebuie radiator, corector de ton(dinasta ai la technics), protectii..etc

Link spre comentariu

deci : am fost, m-am uitatla finali, sunt IRF-uri (nu mai tin minte ce model)

din pacate nu am gasit un osciloscop sa il masor :cry:

dar cred ca am sa raman la el, dak nu face fata pe sub atunci il pun pe sateliti si sigur va merge :!: 8)

kappa_ii, diful ii de la paudio si ii de 15"(HP15W)

daca sunt irf-uri, si toate sunt la fel(nu jumate de un fel si jumate de alt fel) atunci mergi pe ala...

cate irf-uri sunt pe canal sau cate sunt in total..???

ma gandesc ca sunt 4 pe canal adica 8 in total...

daca e asa, mergi pe ala..mai ales ca si pretul se merita....

Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18

asa..... si cam cat te costa amplificatorul ala sh?? ziceai ca este techincs ......a?daca esti tot amabil cat costa si celelate ampl pe care le-ai mentionat tu la inceput?

Link spre comentariu

deci: sh=second hand(costa cam 2,3 mil) si tre sa ma vb cu ala de la atelier sa vad dak e pe integrate sau tranzistori .........................................................................................

deci cica ala costa cat zicea..2.3 mil...alto marco zicea ca il are....si celelalte de unde vrei sa spui cat costa..depinde de ce cumperi..ce ai.. ce schema folosesti..etc..etc..etc
Link spre comentariu

Parerea mea e ca un sub pe tda .. nu merita.Tda-ul e ieftin, merita tinand cont de pret/putere/calitate dar parca undeva e un neajuns... Spune odata cineva pe aici pe forum... pentru unii, 10% THD pot parea cristal, pe cand pentru unii... 1% e deja prea mult.Cand alegi sa-ti constuiesti un amplif fie el subwoofer sau nu... trebuie sa ti cont de pretentiile tale... calitate, putere, pret.Daca eu as vrea un amplif... mi l-as face... ceva pe mosfet.Daca nu am timp si chef... dar am banii necesari... m-as duce sa-mi cumpar unul gata facut... technics-ul din punctul tau de vedere.(Daca functioneaza, bineinteles). E alegerea ta... pana la urma urmei... noi ne scriem parerile... tu alegi :)

Link spre comentariu

daca tu imi faci diferenta intre 10% thd si 1% pus pe un subwoofer taiat la 70hz sa zicem esti bun :? din cate am observat se aud mai greu distorsiunile pe subwoofere :) poate am eu o ureche mai proasta :?:

Link spre comentariu

asa e Murcielad sub va fi taiat la 95-100 Hz asa ca nu cred ca va fi mare prb cu distorsiunilept. ge[]rge18 tehnicsul ii 2,350mil iar kitul pa trz ii 700 dar trebuie sa ii fac niste modificari pt a lucra la 200W

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări