Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

m.s. Indesit A85

geoky

Postări Recomandate

Buna ziua domnilor ! Astazi a venit la mine un prieten,stiind ca ma ocup cu depanarea de tv. si mi-a spus ca are masina de sp. defecta in sensul ca repeta programul de spalare singura ,si nu duce pana la capat treaba,adica nu mai ajunge si la stoarcere...nu am fost nici macar sa o vad ,am decis sa va intreb mai intai pe dvs,daca sa ma implic sau nu ,pentru ca nu am mai lucrat niciodata la m.s. exceptand cazurile simple de defectiuni ,cum ar fi blocaje ale electrovalvelor pe circuitul de apa,sau alte def. mai simple,dar niciodata la marca asta.Daca credeti ca-mi pot ajuta prietenul,adica daca ma puteti indruma cu o logica de lucru ,va rag respectuos sa ma ajutati...daca nu ,nu-i nici-o problema ,vroiam doar sa-mi ajut prietenul sa-si reduca cheltuielile de reparatie... Va multumesc anticipat ! :inger

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geoky

3

• lus

1

Top autori în acest subiect

mda ,mi-a trecut prin cap sa caut pe gogu,sa vad macar cum arata m.s. asta,si culmea modelul asta nu este ... :jytuiyu inseamna ca m-a informat gresit prietenul(care este cam :nas: ) :rade: oricum Indesit este sigur :dans: ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări