geoky Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Buna ziua domnilor ! Astazi a venit la mine un prieten,stiind ca ma ocup cu depanarea de tv. si mi-a spus ca are masina de sp. defecta in sensul ca repeta programul de spalare singura ,si nu duce pana la capat treaba,adica nu mai ajunge si la stoarcere...nu am fost nici macar sa o vad ,am decis sa va intreb mai intai pe dvs,daca sa ma implic sau nu ,pentru ca nu am mai lucrat niciodata la m.s. exceptand cazurile simple de defectiuni ,cum ar fi blocaje ale electrovalvelor pe circuitul de apa,sau alte def. mai simple,dar niciodata la marca asta.Daca credeti ca-mi pot ajuta prietenul,adica daca ma puteti indruma cu o logica de lucru ,va rag respectuos sa ma ajutati...daca nu ,nu-i nici-o problema ,vroiam doar sa-mi ajut prietenul sa-si reduca cheltuielile de reparatie... Va multumesc anticipat ! Link spre comentariu
geoky Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 mda ,mi-a trecut prin cap sa caut pe gogu,sa vad macar cum arata m.s. asta,si culmea modelul asta nu este ... inseamna ca m-a informat gresit prietenul(care este cam ) oricum Indesit este sigur ... Link spre comentariu
lus Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 posibil pompa infundata,am avut ieri una cu acelasi defect,bineinteles alta marca decat a 85,posibil wil85 sa aiba prietenul tau Link spre comentariu
geoky Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 ok,mersi pentru informatie ,maine cand vine o sa incerc sa vad ce are prin interior... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum