byt Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 salutari tuturor ce spuneti de cele doua difuzoare ?Feldspule 125 mA---12w--12ohm pe iesire si 660 ohm intrarediametru 290 mmsi al doilea 160v-- 50mA echipat cu transformator de iesire diametrul 240mmbogdan Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 nu cumva astea sunt difuzoare electrodinamice?adica in loc de magnet permanent au o bobina(electromagnet)? Link spre comentariu
byt Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 cam asa ceva, vad ca le ghicesti bobina de la dif folosita si ca fitru de alimentare Link spre comentariu
hbi Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 este pacat faptul ca nu ai decit cite unul din fiecare! toate bune! Link spre comentariu
yo3ihg Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 am scos si eu un astfel de difuzor dintr-un radio pe tuburi nemtesc (nu ii pot face poza ca e la tara), intr-adevar bobina electromagnetului este socul anodic pt tubul final. Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 In tinerete am construit un amplif. de chitara cu un asemenea difuzor si am avut proasta inspiratie sa fie PP, cu 6p6 cred si bineinteles bobina difuzorului pe post de drossel .Toate bune dar amplif. suna bizar, va imaginati de ce? Link spre comentariu
wwilly Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Ma gandesc ca PP are consumul variabil in fuctie de volum, deci si excitatia difuzorului varia in functie de vol...Am zis bine? Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Da, a rezultat un ton ciudat , greu de controlat, dar daca difuzorul ere mai puternic poate ar fi rezultat un efect interesant (involuntar) !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum