Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu stiu ce este....

vikingul38

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelu F

3

• vikingul38

3

• Stefan

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

Se vede (dar nu prea bine) o componeneta fixata la conectorul mic. Daca este termistor (fa-i o poza cu detaliul respectiv) posibil sa ai un termostat de ambient, daca este fotorezistenta este posibil sa fie un intrerupator crepuscular (aprinde lumina cand afara se intuneca).

Link spre comentariu

revin cu poze...Chestia ca am pus o aeroterma pe el....si nu decupleaya....nu stiu de la ce provine...am in oras un SH cu electronice din Suedia.....1 leu bucata au fost..Da. cred ca ala mic e un termistor ceva culori...galben violet rosu :jytuiyu

Link spre comentariu

temporizator alimentat din 220 f?r? transformator... ce credeai c? sunt termistoare sunt rezisten?e de putere...întrerup?tor crepuscular... se poate!!!dup? cum se poate s? fie ?i un automat de scar?!!!

Link spre comentariu

Este termostat, dupa gradatiile butonului de reglaj gama de temperatura este 5-25*C. Dupa culori termistorul este de 4,7k.Probabil ca este defect, incepe verificarile cu triacul montat pe fundul cutiei si cu alimentarea montajului. Atentie la pericolul de electrocutare pentru ca montajul este fara trafo!!! Verifica sa ai nulul retelei la masa montajului.

Link spre comentariu
Vizitator costinel_p

Acum am observat ca in ultimele poze postate, fata de prima poza, regleta de conexiuni este cam "prajita". La ce chinuri ai supus montajul?

salut !! eu cred c? este un termoregulator probabil folosit împreun? cu o central? pe gaz de genul celor folosite în apartament, este o p?rere :da
Link spre comentariu

Este termostat, dupa gradatiile butonului de reglaj gama de temperatura este 5-25*C. Dupa culori termistorul este de 4,7k.Probabil ca este defect, incepe verificarile cu triacul montat pe fundul cutiei si cu alimentarea montajului. Atentie la pericolul de electrocutare pentru ca montajul este fara trafo!!! Verifica sa ai nulul retelei la masa montajului.

Sa fie temperatura...sau minute deci timp......nu stiu..unul e prajit...dar nu de mine.....cred ca pe la suedezi tot ceva temperatura regla....termostatE clar ca ala e termistor.....deci :nebunrau:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări