vikingul38 Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 o fi termotemporizator.....nu stiu pareri.... Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 ar fi indicat sa spui de la ce provine, eventual o poza cu spatele cablajului Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Se vede (dar nu prea bine) o componeneta fixata la conectorul mic. Daca este termistor (fa-i o poza cu detaliul respectiv) posibil sa ai un termostat de ambient, daca este fotorezistenta este posibil sa fie un intrerupator crepuscular (aprinde lumina cand afara se intuneca). Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 mai mult ca sigur este un termostat electronic dar vad ca vikingul38 nu ne ajuta cu detalii Link spre comentariu
vikingul38 Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 revin cu poze...Chestia ca am pus o aeroterma pe el....si nu decupleaya....nu stiu de la ce provine...am in oras un SH cu electronice din Suedia.....1 leu bucata au fost..Da. cred ca ala mic e un termistor ceva culori...galben violet rosu Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 temporizator alimentat din 220 f?r? transformator... ce credeai c? sunt termistoare sunt rezisten?e de putere...întrerup?tor crepuscular... se poate!!!dup? cum se poate s? fie ?i un automat de scar?!!! Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Este termostat, dupa gradatiile butonului de reglaj gama de temperatura este 5-25*C. Dupa culori termistorul este de 4,7k.Probabil ca este defect, incepe verificarile cu triacul montat pe fundul cutiei si cu alimentarea montajului. Atentie la pericolul de electrocutare pentru ca montajul este fara trafo!!! Verifica sa ai nulul retelei la masa montajului. Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Acum am observat ca in ultimele poze postate, fata de prima poza, regleta de conexiuni este cam "prajita". La ce chinuri ai supus montajul? Link spre comentariu
Vizitator costinel_p Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Acum am observat ca in ultimele poze postate, fata de prima poza, regleta de conexiuni este cam "prajita". La ce chinuri ai supus montajul?salut !! eu cred c? este un termoregulator probabil folosit împreun? cu o central? pe gaz de genul celor folosite în apartament, este o p?rere Link spre comentariu
vikingul38 Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Este termostat, dupa gradatiile butonului de reglaj gama de temperatura este 5-25*C. Dupa culori termistorul este de 4,7k.Probabil ca este defect, incepe verificarile cu triacul montat pe fundul cutiei si cu alimentarea montajului. Atentie la pericolul de electrocutare pentru ca montajul este fara trafo!!! Verifica sa ai nulul retelei la masa montajului.Sa fie temperatura...sau minute deci timp......nu stiu..unul e prajit...dar nu de mine.....cred ca pe la suedezi tot ceva temperatura regla....termostatE clar ca ala e termistor.....deci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum