anton Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 dupa miile de probleme care mi le-au facut jack-urile chinezesti de la cablurile de semnal m-am hotarat sa folosesc conectori neutrik...am vazut pe net ca exista un cablu jack 3.5mm-2x XLR dar chinezesc...asa ca vreau sa iau acelasi tip de mufe dar neutrik...cum se fac legaturile la cabluri avand in vedere ca xlr are SIGNAL +, SIGNAL - si GND, pe cand placa de sunet scoate doar SIGNAL + si GND(semnal nebalansat) Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 poti sa folosesti o mufa neutrik pt semnal stereo ,eu asa am facut(ca m-au enervat rca-urile)cablurile mi le-am facut singur Link spre comentariu
nonyhaha Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 poti sa folosesti plusul de la calculator pe "hot" la mufa xlr si masa la masa. ordinea este urmatoarea: http://en.wikipedia.org/wiki/XLR_connector trebuia sa intri pe google, scriai xlr, si dadeai click pe ma simt norocos ;) sau eventual simplu search si primul rezultat Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 + se foloseste pentru semnal normal, masa e masa iar - aici devine treaba interesanta aici e semnalul defazat cu 180 de grade pentru a elinina interferentele si parazitii ce pot aparea pe traseu Link spre comentariu
anton Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 la cabluri de 1,5 metri nu cred ca este vreo problema de paraziti :101ordinea de la pini o stiu si eu din manualul amplificatorului dar nu stiam sigur care pini se folosesc Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 normal parca de la 15m in sus este necesar, dar daca aparatele sunt prevazute cu intrare balansata, nu mai face nimeni economie de 0,05E/metru si se folosesc tot cabluri balansate, un mare avantaj ar mai fi ca daca ti se desface lipitura de pe firul "cald" mai ramai cu cel defazat si cablul poate fi folosit in continuare fara probleme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum