Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

semnal nebalansat prin mufe XLR

anton

Postări Recomandate

dupa miile de probleme care mi le-au facut jack-urile chinezesti de la cablurile de semnal m-am hotarat sa folosesc conectori neutrik...am vazut pe net ca exista un cablu jack 3.5mm-2x XLR dar chinezesc...asa ca vreau sa iau acelasi tip de mufe dar neutrik...cum se fac legaturile la cabluri avand in vedere ca xlr are SIGNAL +, SIGNAL - si GND, pe cand placa de sunet scoate doar SIGNAL + si GND(semnal nebalansat)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

2

• anton

2

• nonyhaha

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

+ se foloseste pentru semnal normal, masa e masa iar - aici devine treaba interesanta aici e semnalul defazat cu 180 de grade pentru a elinina interferentele si parazitii ce pot aparea pe traseu

Link spre comentariu

normal parca de la 15m in sus este necesar, dar daca aparatele sunt prevazute cu intrare balansata, nu mai face nimeni economie de 0,05E/metru si se folosesc tot cabluri balansate, un mare avantaj ar mai fi ca daca ti se desface lipitura de pe firul "cald" mai ramai cu cel defazat si cablul poate fi folosit in continuare fara probleme

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări