Blacksmith Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Ziceti-mi si mie niste formatii de rock misto ca n-am mai ascultat de mult si as asculta ceva dar nustiu ce.... Dar vreau ceva mai putin cunoscut, adica nu Metallica, Iron Maiden ... d-astea. Link spre comentariu
blackthorium Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Burzum, Crematory, Cradle of Filth, Catamenia, Katatonia, Slipknot, Therion, Negura Bunget, Biohazard, Dimmu Borgir, Nightwish Link spre comentariu
Vizitator FiveseveN Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 De care rock, ca pana acum ati amintit numai formatii de metal Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Burzum, Crematory, Cradle of Filth, Catamenia, Katatonia, Slipknot, Therion, Negura Bunget, Biohazard, Dimmu Borgir, NightwishAoleooooo nuuuu ! Nu vreau sataniste man, sorry dar nu vreau sa visez urit la noapte. FiveseveN, asa e, am uitat sa specific de care rock. Pai ... nu prea ma pricep la genuri, dar totusi cred ca ce vreau eu s-ar numi "Heavy Metal" ... adica rock adevarat, pentru barbati. (am crezut ca se subintelege) Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Pe Manowar ii stiu de cind eram mic. Uite ceva misto Iar aici .... n-am auzit sa cinte publicul cu atit "feeling" la vreun concert de-al lui Guta.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Motley Crue :On with the show...............................................Nirvana :Rape me ................................................Fear Factory&Sepultura:Dissolution................................................Electric Light Orchestra :Love For Sale ( ceva mai vintage) Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 smokie, queen, elton john, elvis presley, beatles... mai sunt tone!!! sau caut? compila?ii de rock din anii 60-70-80... ceva de genul ?sta: http://hmv.com/hmvweb/displayProductDet ... sku=735623 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Ziceti-mi si mie niste formatii de rock misto ca n-am mai ascultat de mult si as asculta ceva dar nustiu ce.... Dar vreau ceva mai putin cunoscut, adica nu Metallica, Iron Maiden ... d-astea. ACT,EPICA,RAMMSTAIN,DREAM THEATER,QUEENSRYCHE,YNGWIE MALMSTEENS,KAMELOT,MAGICA,TIARRA Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Ziceti-mi si mie niste formatii de rock misto ca n-am mai ascultat de mult si as asculta ceva dar nustiu ce.... Dar vreau ceva mai putin cunoscut, adica nu Metallica, Iron Maiden ... d-astea. ACT,EPICA,RAMMSTAIN,DREAM THEATER,QUEENSRYCHE,YNGWIE MALMSTEENS,KAMELOT Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 AC/DC; Creedence Clearwater Revival ...Rammstein, Marylin Manson :smt100 Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Crematory (ultimul album si ACT Seven ), EPICA, Tarja Turunen,Nostradameus, AMEDERIA ( rusi frate ! au un singur album doar da' "rup" ca sa ma exprim in termeni stiintifici ) Link spre comentariu
Vizitator leotescu Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Dire Straits Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 uriah heep, kraftwerk (nu te zbor?i, c?_clasificarea oficial? e "krautrock"!!!!) Link spre comentariu
vioara Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 accept,hammerfall,in flames,children of bodom,amorphis Link spre comentariu
ALVIN Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Iti recomand urmatoarele: Tesla, Styx, Def Leppard, Whitesnake, Extreme, Yes, The Killers, Cutting Crew, To/Die/For, Van Halen. Edit: Recomandarile vin de la fiica mea Diana, care canta la baterie intr-o formatie de death-metal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum