Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

as vrea sa fac un traf de vreo de 400w

Vizitator adrian_grasu

Postări Recomandate

Vizitator adrian_grasu

[attachment=1]Imag004.jpg[/attachment][attachment=0]Imag005.jpg[/attachment]ASTA e trafu si dimensiunile lui. dak imi poate spune si mie cineva ce sarma sa folosesc pt primar si secundar (cate spire) si grosimea sarmeiMULTUMESC ANTICIPAT

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator adrian_grasu

Pei as vrea sa folosesc secundarul acela nu prea as crede ca se va incinde, ca il folosesc pt o statie audio cu tda 7294 in punte si nu cred ca va fii o problema. ma gandeam la urmatoarelE tensiuni 28 x 2 SECUNDAR SI PRIMAR 220V ....AS VREA CA traful sa fie in jur de 400w daR nu eram sigur daca am cm patrati suficienti (de tole cred ca m ati inteles la ce ma refer). si daca imi poate spune cineva cate spire imi trebuie pe volt si grosimea sarmei din primar pt a debita 400w. toate dimensiunile trafului sunt mai sus.MULTUMESC ANTICIPAT.

Link spre comentariu
Vizitator adrian_grasu

pei tocmai asta e problema nu stiu cum sa aflu cati cm patrati are sectiunea trafului. :jytuiyu :jytuiyu . daca ma poate ajuta cineva. Am pus toate dimensiunile trafului mai sus.imi poate spune si mie cineva cati cm patrati are. Sper ca sunt destul de explicite pozele.

Link spre comentariu

Pai nu ai pus toate dimensiunile, mai trebuie sa pui si grosimea trafului, vad ca ai 45mm o latura a sectiuni si daca si cealalta este tot 45mm atunci sectiunea este 20 cm patrati. Se inmulteste latimea cu grosimea miezului pe care se face bobina.S[cmp] = H[cm] x D[cm]Am pus si o poza poate iti este de ajutor

Link spre comentariu
Vizitator adrian_grasu

pei si cealalta sectiune tot 45mm are.Deci in total am 20cm*2.asta inseamna 2,5 spire /volt daca nu????daca ma insel corectati ma. Si ce sarma sa folosesc pt primar ca sa fie de 400w.(eu stiam de 0,9mm)..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări