Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audio...cu intreruperi

traianpop

Postări Recomandate

Buna ziua!P 4,CPU 3 GHz,RAM 1,5 GB,MB Epox EP-4PDA(I),sunet integrat.(Realtek AC 97)Problema e urmatoarea:-orice player audio-video folosesc,sunetul merge bine cateva minute,cateva ore,depinde "cum are chef",dupa care se intrerupe brusc.Am incercat diverse drivere ,luate din locuri diferite,am facut si up-date driver,si problema persista.Dupa restart,isi revine,si merge ore in sir,fara probleme!Incerc sa pun un filmulet(screenshot pe un fisier in winamp,sa va dati seama cum se manifesta),si astept parerile dumneavoastra!Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• traianpop

6

• AerosouL

3

• MifTy

2

• ghimpe--

2

Top autori în acest subiect

Mi-e lene sa deschid arhiva si sa vad filmuletul. Nu poti face un printscreen la eroare?? HINT: (Apesi Alt + Print Screen, apoi dai Ctrl+V in Ms Paint si salvezi) :da Dupa ce se intrerupe sonorul iti mai apare placa de sunet ca instalata??

Link spre comentariu

@Aerosoul,se intampla asta cu orice player,am incercat mai multe@ghimpe,am pus filmuletul pt ca e mai concludent,se vede mai bine cum se "plimba"vu-metrul la winamp; si da,placa sunet ramane instalata!

Link spre comentariu

Super tare! Vorbesc serios, e misto efectul din bargraphu-ul de la winamp :da "Natura" nu prea e capabila sa genereze asa ceva, deci repetivitatea fenomenului nu poate fi pusa in seama unui condensator uscat sau ceva de genul asta. Recunosc ca nu am mai intalnit asa ceva; eu as incepe prin a scana dupa spyware/malware.... eventaul chiar o reinstalare de SO. (ps: problema a aparut cumva dupa instalarea vreunui soft?)In afara de acel efect frumos iti da si vre-o eroare?? Poti sa intrii in volume control si sa modifici setari pe acolo?

Link spre comentariu

De cand face asa? Incearca sa iti amintesti ce ai facut in peroada in care a inceput sa iti faca asa..Nu cred ca e ceva hardware, e ceva de la drivere..Pune iar driverele placii de baza si de sunet. Vezi cu un live cd de ubuntu daca in linux face la fel dupa o vreme.. ca sa vezi daca e hardware sau nu. Daca nu, poti incerca si cu o reinstalare de windows. :jytuiyu

Link spre comentariu

Din pacate,nu am remarcat ca aceasta manifestare sa fie asociata cu instalarea unui alt program....Scanare adware/spyware/antivirus am facut,nu am gasit nimic care sa ma conduca in aceasta 'zona'La condensatoare uscate pe placa,m-am gandit si eu,am schimbat cateva care nu mi se pareau in regula,dar nicio schimbareOS am reinstalat-nimicCulmea!!! Azi merge de cateva ore bune,fara sa dea vreun semn ca nu i-ar placea ceva,desi ieri observasem ca si imagini video se blocau...

Link spre comentariu

am mai dat ?i eu peste "eroarea" aia, ap?rea când, din Dumnezeu ?tie ce motiv, driverul de sunet nu se în?elegea cu windowsul... sau cu directx-ul...de obicei se rezolva dup? un reinstall... sau dup? ce instalam un pachet de codecuri, sau mai ?tiu eu ce, care rescria ceva regi?tri cu treab? prin zona aia...de regul?, era semn c? am instalat incorect driverii pl?cii de baz?, sau driverii chipsetului de sunet...într-un caz, din nu se ?tie ce motiv, winul a luat driverii corec?i, dar erau de win98, nu cei de xp (sau poate n-am fost eu atent, c? era vorba de instalat manual, c? nu ?tia winul ce driver s? ia... se mai întâmpl?...)

Link spre comentariu

Inclin sa cred ca s-a rezolvat!Solutia? Doar o presupun!(asta dupa ce am citit postul lui @Mifty)Din curiozitate,aseara am instalat un utilitar pt registri si nu numai(Error repair ). A gasit el pe acolo ceva erori ,iar azi am vazut ca a mers bine sunetul,mai bine de 12 ore.Am incercat si cu doua playere (audio+video) sa ruleze in acelasi timp,si nici o problema;Sa speram ca va merge!Va multumesc pentru sfaturi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări