Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

svi3203 & stk4231

Postări Recomandate

salut!stie cineva o metoda prin care pot afla daca sunt''ok'' cele doua CI sau macar o schema cu primul?stk-ul a fost cumparat prin 98 pt un proiect diy (cred ca e original datorita pretului de peste 500000 mi la vremea respectiva si a finisajului capsulei),iar prin 2000 a ajuns la mine cu care am facut un montaj(cam pe fuga si fara prea multe date despre),montaj care a functionat impecabil dar doar pt cateva ore,dupa care:liniste.iar al doilea e recuperat dintr-un technics la care am observat ca era distrus cablajul si din cate mi-a spus propietarul tind sa cred ca e ok CI-ul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

5

• zal

3

cer scuze dar dupa ce am dat''trimite'' nu am vazut anuntul nici dupa ce am iesit/reintrat;am crezut ca nu am procedat corect si de aici....inca odata scuzele mele sau behehehe :jytuiyu p.s.multumesc pt intelegere

Link spre comentariu

P?i, nu sînt multe de zis, cele care provin din amplifuri clasa AA (adic? au un amplif mic de circa 10W în clasa A care comand? SVI-ul), au în interior o schem? de amplif total?, dar au amplificare x1, fiind folosite numai ca amplifuri de curent. La modelele mai simple de genul ?sta de pot modifica rezisten?ele smd din bucla de amplificare (1k de regul?) ca s? amplifice asemeni unui amplif normal, cam x40. ?sta de sus are din p?cate sub form? de microcip partea de atac, de?i s-ar putea s? fie aia protec?ia (comand? un releu exterior).

Link spre comentariu

o schema dintr-un aparat sau una realizata de cineva cu rezultate pozitive? ca ce am putut descifra de pe pcb-ul original(e distrus 80%)cam difera de cea de mai sus si mi-e sa nu-i fac eu de petrecanie CI-ului si dupa cate am citit prin forumuri,pare a fi ceva deosebit.

Link spre comentariu

merci dar nu prea ajuta,incerc sa fac rost de schema aparatului ,poate reusesc sa-l readuc la viata,asta asa ca un proiect long time,ca la cat a mai ramas din el incep si eu sa cred ca sunt nebun.apropo ai schema lui sa-r230 technics?sau un link de unde pot face rost de ea free?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări