csizmasreky Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 De ce sunt unele sigurante cu bare de culori insemnate desi se mentioneaza amperaju si voltaju Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Îmi place s? cred c? ptr frumuse?e, dar în mod sigur e ptr identificare, ca la rezisten?e. Cele mai multe de genul ?sta le g?seam în scule Philips. Link spre comentariu
csizmasreky Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 da asa e dar intrebarea mea era dece nu pentru ce??concluzia am tras si eu ca culorile ar fi ceva ca la rezistente dar ma dus in eroare ca si e mentionat pe capace de metal valoarea lor Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 ca sa nu stai sa le scoti pt aflarea valorii,le citesti din orice pozitie Link spre comentariu
csizmasreky Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 ca sa nu stai sa le scoti pt aflarea valorii,le citesti din orice pozitie scurt si la obiect mersy Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 pai asta este si motivul codurilor de culori de la rezistente, e mult mai practic asa. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 mai nou, ?i pentru uzul liniilor automate de plantare a componentelor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum