Vizitator arthur_art Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Am cateva probleme de rezolvat pt la facultate . Tin sa specific ca pe la ore nu am facut cine stie ce , dar proful ne cere sa stim sa rezolvam (defapt nu am facut nici o problema la ora).Sper sa ma poata ajuta cineva . Multumessc frumos Link spre comentariu
EmyRulz Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Pai zi si tu ce probleme nu stii sa faci, doar nu vrei sa ti le rezolve cineva pe toate, aici se presupune ca ti-ai batut capul in prealabil! Oricum cele din setul 1 trebuie doar sa dai un ochi pe grafic, la cele din setul 2 in afara de cateva care cer o val medie restul se rezolva cu regula de 3 simpla si inmultiri/impartiri, iar cele din setul 3 primelele doar vezi ce diode conduc si care nu, iar pt alea care conduc tii cont ca au o cadere de tensiune pe ele. Link spre comentariu
Vizitator arthur_art Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Pai ar fi de la IETCprob2 problemele 11,12,13 daca ma poate ajuta cineva.multumesc Link spre comentariu
cirip Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 11) Valoarea rezolutiei este cea mai mica variatie a marimii masurate care poate fi citita pe instrument. In cazul tau este de o unitate pe afisaj. Capul de scara are 10000 de unitati. In consecinta, rezolutia exprimata in fractouni de cap de scala este 1/10000=0.0001=1E-412)Valoarea absoluta a erorii este de 5 unitati de afisare. Valoarea masurata la jumatatea capului de scara este 5000. Eroarea relativa maxima cand afisarea indica jumatate de scara este 5/5000=0.001=1E-313)Sursa de tensiune ideala ataca intrarea divizorului rezistiv format din rezistenta R din circuit si rezistenta interna a voltmetrului, Rv. Cf. regulii divizorului rezistiv, tensiunea pe borna voltmetrului este Uv=E*Rv/(R+Rv). Rezulta Rv=R/(E/Uv-1)=5/(1/0.8-1)=20KOhm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum