miron1947 Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Atunci poate este un traseu al dublorului intrerupt, este o schema care a functionat cu aceste valori si componente, nu trebuie reproiectata. Link spre comentariu
Mesterul Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Teoretic cond de 10u este devina. Totusi cand vorbim de aparate de masura, etalonari, SDV-uri (Scule, Dispozitive si Verificatoare.....pt cine nu stie), nu ne "jucam" cu componentele. Schimba tot cu de-alea de calitate, noi, cond tantal, rezistoare cu pelicula metalica (toleranta mica) si-o sa mearga ....muuuuuult si bine. Bafta ! Link spre comentariu
dj_steel Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 teoretic...practic am masurat TOt ce se poate masura(si traful l-am schimbat) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Practic se mai poate masura caderile de tensiune pe componente in paralel pe doua mavo35(unul fiind cu indicare corecta) Link spre comentariu
Vizitator deathmax Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Salut! Am un mavo 35 si are c Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Nu mai bine inmultesti valoarea citita cu 10 si obtii valoarea reala?(pe domeniul in discutie). La cum spui ca indica,daca aparatul nu are nimic schimbat pe placa,ar fi printre putine la care sa aud de asemenea decalibrare.Mai mult ca sigur au fost inlocuite rezistente cu valori dupa ureche si de aici tot necazul.Ca sfat pt plecare,verifica cum lucreaza si mai ales daca lucreaza contactele pt comutare domenii de sub rotactor.E un defect tipic la MAVO35.Dupa ce te convingi ca sunt actionate corect,te asiguri ca si contactele electrice sunt ok.Treci apoi la verificare pe scala de 50uA ca sa vezi daca instrumentul propriu zis mai e in toate mintile.Dupa asta pui la punct domeniul tensiune-curent continuu,apoi treci la domeniul c.a.Dupa ce ai pus la punct aceste domenii,treci la ohmetru.Daca te apuci direct de ohmetru fara sa ai certitudinea ca celelalte domenii sunt ok,muncesti degeaba.Cu schema in fata n-ar trebui sa ai prea mari probleme. Link spre comentariu
Vizitator deathmax Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Mul?umesc multE posibil s? fie bateria desc?rcat??sau nu are treab? odat? ce pe ohmi se duce acu p Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Ma faci sa cred ca n-ai citit ce-am scris mai sus... Link spre comentariu
Vizitator deathmax Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Am citit, da na e 23:30 sunt obosit da nu ma ia Sonny si ma g Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum