soulraven Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 salut, azi m-am pomenit cu un modul scos dintr-un OPEL sau audi (nu se stie sigur) de sub scaunul din dreapta......ma puteti ajuta cu ce este defapt?are un procesor intel si pare a fi microcontroler dupa datasheetcircuitele sunt astea:1. TMP80C49AP2. CD40693. LM29014. TC4001Aveti idee ? Link spre comentariu
soulraven Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 am pus poze, nu vezi..... Link spre comentariu
Felis Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 am pus poze, nu vezi.....Pe carcasa metalica a modulului exista niste coduri acelea pot spune mai multe despre modul decat pozele.Dupa locul de amplasare ar fi un modul de confort dar fara codurile alea nu pot spune ceea ce face sigur Link spre comentariu
soulraven Postat Martie 29, 2009 Autor Partajează Postat Martie 29, 2009 nu am carcasa, asa mi-a provenit si mie......dupa cate am inteles, ar fi venit undeva pe sub scaunul drept. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Martie 29, 2009 Partajează Postat Martie 29, 2009 calculator pt airbag Link spre comentariu
soulraven Postat Martie 29, 2009 Autor Partajează Postat Martie 29, 2009 presupun ca nu am de unde sa fac rost de o schema la minune.....asi putea sa il mai folosesc la ceva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum