yo9gcc Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Incerc sa achizitionez de la un prieten o camera Canon MV 700, as dori un sfat se merita sau nu sa o cumpar. In domeniu camere video momentan nu prea le am si intodeauna un sfat este bine primit. Deocamdata o am acasa pentru teste si incerc sa vad de ce este in stare. Ultimul pret al lui este de 350 ronAm si ceva detalii tehnice dar as vrea parerea cuiva care se pricepe si chiar la calitate - pretTechnical Details for Canon MV700 Product Description Media Type Mini DVAnalogue Video Format PALSensor Resolution 800 KpixEffective Sensor Resolution Video: 400 KpixLens System 18 x zoom lens - 2.8 mm - 50.4 mm - f/1.6Focus Adjustment Automatic, manualMin Focus Range 1 cmDigital Zoom 360 xImage Stabiliser ElectronicMicrophone Microphone - built-in - electret condenser - stereoViewfinder LCD monitor - 0.33" - colourDisplay LCD display - TFT active matrix - 2.5" - colourSupported Battery 1 x Li-ion rechargeable battery ( included )Multumesc anticipat! Marian Link spre comentariu
cipcirip Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Salut, la pretul asta, daca e functionala, merita; in magazin e cel putin dublu. Posed si eu una, si ma impac destul de bine cu ea... Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Multumesc pentru info. Mai revin cu o intrebare cum faci transferul de pe camera pe pc. Eu as vrea sa-mi iau o placa Firewire. Merge sa descarci si de pe aceasta camera pe pc prin intermediu acelei placi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum