Vizitator rdpd Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Va salut. As vrea si eu daca se poate dimensiunile pentru o cutie bass-reflex pentru acest difuzor.(parametrii sunt aici http://www.paudio.ru/downloads/E12-300S-250N.pdf) VA multumesc. Link spre comentariu
baga Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Cum vrei sa-l folosesti:ca fullrange sau ca satelit?De subwoofer nu-i bun. Link spre comentariu
Vizitator rdpd Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Ca subwoofer va fi folosit(nu conteaza asa de mult cum va suna pt ca va fi un cadou pentru cineva nu foarte pretentios). Link spre comentariu
baga Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Am gasit proiectul asta,dar nu este bassreflex,si cu f-6=45hz eu nu prea l-as numi subwoofer.Daca vrei bassreflex si subwoofer atunci fa-i o cutie de 80 de litri,cu doua tuburi de 70x150mm.Daca ne luam dupa parametrii din pdf ar trebui sa aiba un f-6 de aproximativ 35Hz,dar exista o problema:xmax de numai 2mm,care e depasit la cateva zeci de wati.S-ar putea sa nu sune bine daca depaseste xmaxul,s-ar putea chiar sa se strice. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Dif de 12" cu Xmax de 2 mm folosit ca si subwoofer...mai bine luai un sub auto. Asa st ca nu dadeai banii degeaba Link spre comentariu
Vizitator rdpd Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Multumesc pentru proiect.Dupa ce va fi gata voi pune si cateva poze. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 vezi incinta vtp de 12" daca spatiul nu e o problema. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 subwooferul in discutie a fost proiectat de catre noi si a fost postat prima data aici: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=1774 va functiona corect. Link spre comentariu
radue Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Subwoofer cu difuzor cu Xmax de 2 mm pe o directie. Sa fim seriosi Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 desfa-l si ai sa vezi http://www.nexo-sa.com/asp/catalogue/pr ... code=LS400 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Sfatul meu sincer si calduros e sa te orientezi spre altceva...acela nu va fii niciodata un Subwoofer adevarat ci doar o incercare de subwoofer. Link spre comentariu
radue Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 desfa-l si ai sa vezihttp://www.nexo-sa.com/asp/catalogue/pr ... code=LS400Si daca fac rost de un LS400 si il desfac si e un difuor care are ceva diferit ( orice chestie ) fata de E12 ce faci ? Si daca nu la aspect apoi trecem la parametri ? Numai sa fie in zona de eroare.Si sa nu spui ca au pus ceva un plus ca sa se descurce mai bine pentru ca atunci tu te contrazici pt ca nu mai e E12. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 astept sa-l desfaci cu deosebit interes, ca sa-mi dai dreptate Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Sfatul meu sincer si calduros e sa te orientezi spre altceva...acela nu va fii niciodata un Subwoofer adevarat ci doar o incercare de subwoofer. doar dupa ce il auzi, ai sa ai dreptul sa emiti astfel de pareri.e posibil sa ramai putin uimit de rezultat Link spre comentariu
Vizitator SEKU Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 salutareEu am un astfel de subwoofer dacut de DNA Coboara destul de bine insa trebuie taiat la cel mult 100Hz ceea ce duce la o pierdere mare din SPL , l-am folosit cu doi sateliti cu E10-150S si COMP-34B atacati cu 150W si nu face fata ( in subwoofer dau cu 300W RMS ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum