Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cutie pentru difuzor Paudio E12-250N

Vizitator rdpd

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

4

• radue

3

• baga

2

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

Am gasit proiectul asta,dar nu este bassreflex,si cu f-6=45hz eu nu prea l-as numi subwoofer.Daca vrei bassreflex si subwoofer atunci fa-i o cutie de 80 de litri,cu doua tuburi de 70x150mm.Daca ne luam dupa parametrii din pdf ar trebui sa aiba un f-6 de aproximativ 35Hz,dar exista o problema:xmax de numai 2mm,care e depasit la cateva zeci de wati.S-ar putea sa nu sune bine daca depaseste xmaxul,s-ar putea chiar sa se strice.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Si daca fac rost de un LS400 si il desfac si e un difuor care are ceva diferit ( orice chestie ) fata de E12 ce faci ? Si daca nu la aspect apoi trecem la parametri ? Numai sa fie in zona de eroare.Si sa nu spui ca au pus ceva un plus ca sa se descurce mai bine pentru ca atunci tu te contrazici pt ca nu mai e E12.
Link spre comentariu

Sfatul meu sincer si calduros e sa te orientezi spre altceva...acela nu va fii niciodata un Subwoofer adevarat ci doar o incercare de subwoofer. :bataie

doar dupa ce il auzi, ai sa ai dreptul sa emiti astfel de pareri.e posibil sa ramai putin uimit de rezultat
Link spre comentariu
Vizitator SEKU

salutareEu am un astfel de subwoofer dacut de DNA Coboara destul de bine insa trebuie taiat la cel mult 100Hz ceea ce duce la o pierdere mare din SPL , l-am folosit cu doi sateliti cu E10-150S si COMP-34B atacati cu 150W si nu face fata ( in subwoofer dau cu 300W RMS )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări