Mindware Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Eu detin un Carmen 3 Am aflat d curand ca a fost primul aparat d "natura electronica" achizitionat..odata cu racordarea la reteaua de electricitate....deci are o poveste... ..insa vreau sa ii fac vant...ptr ca eu nu il folosesc si daca se gaseshte cineva care sa-l revendice... ..dece nu?... am mai avut si un amplificator Doina cu EL-uri in final..un fost amplificator d linie...dar l-am facut cadou.. ...insa nu e functional...asha ca rog p aceasta cale..p oricine detine informatzii despre Doina(produs de electronica)(voi veni ku mai multe detalii in curand).....sa ma imbogatzeasca cu ceva scheme..sfaturi...tips and tricks... k nu ii putem da d capat...shi la lampi nu prea n pricepem:">... Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Pune o poza din fata, spate cu carton si apoi fara, deci in interior... Link spre comentariu
Mindware Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 scuze pentru intaziere dar am facut cateva poze amaratesi p viitor voi mai face...doar ca nu ajung prea des langa el...linkul catre bazar.. viewtopic.php?f=59&t=37141 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum