high_voltage_tm Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 ?in s? men?ionez c? am citit câteva post-uri pe care le-am g?sit pe aceast? tem?, deci nu mai sunt chiar a?a încrez?tor... Totu?i mai am ceva speran?e, mai ales c? - cred - problema e pu?in diferit? de majoritatea celor pe care le-am v?zut, în sensul c? înc? (s-ar putea s?) mai am certificatele ?i key-ul de pe contul userului care a f?cut criptarea respectivelor fisiere - adic? eu. Fi?ierele în cauz? sunt ni?te melodi; criptarea am aplict-o întregului folder (D:\AUDIO), deci acest atribut este valabil pentru toate subfolderele ?i fi?ierele con?inute in el. Am mai observat c? folderul respectiv are atribuit? ?i op?iunea "read-only", îns? nu cred ca are vreo leg?tur?. Din cauza unor problema software pe care nu am reu?it s? le rezolv, am dat un "Repair" la sistemul de operare (Microsoft Windows XP Profesional_SP 3), îns? nu am ?tiut c? o s? se schimbe ?i contul de utilizator, a?a c? am fost pus in fa?a faptului împlinit: aproape 8GB de melodi inutilizabile :cry: (nu m? întreba?i ce am avut în cap când am criptat folderul, c? nici eu nu g?sesc o explica?ie rezonabil? - poate am vrut s? v?d ce se înt?mbl?, sau.... habar n-am; prima - ?i ultima - oar? când am f?cut asta) P.S. când eram user pe contul de pe care am f?cut criptarea, am trimis pe mess o melodie la cineva ?i respectivul a putut s? o foloseasc? f?r? probleme; d'aia am ?i crezut ini?ial c? faza cu criptarea n-are nici un efect - am descoperit abia la reinstalarea (repair) O.S.-ului. ÎNS?, inainte de treaba cu repair am salvat tot folderul "Documents and Settings", pentru c? ?tiam din experien?e anterioare c? majoritatea programelor instalate nu o s? mai func?ioneze sau o s?-?i piard? set?rile, deci urma s? copiez ulterior ce era nevoie în noul cont al userului Administrator din folderul "Documents and Settings". Dup? ce am scormonit intens prin folderul salvat, am g?sit în Documents and Settings\Administrator.ADI-5BA1872CDF6\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My folderele "Certificates" ?i "Keys" ce (b?nuiesc c?) con?in certificatele respectiv cheile de criptare ale contului anterior. Dup? cum se vede în pozele al?turate, am copiat con?inutul celor dou? foldere în folderele similare ale userului de pe contul actual.... îns? n-am rezolvat nimic. Un prieten vechi ?i de încredere (în sensul c? n-ar avea motiv/sens s? m? mint?) mi-a spus c? el a rezolvat de multe ori probleme de genul ?sta (pe vremea când cripta ?i el aiurea fi?ere) prin suprascirerea folderului "Documents and Settings" de pe contul precedent pe cel curent, dup? reinstalare, îns? la mine nu d? rezultat. Astea fiind spuse, sper s? m? ajuta?i cumva ?i pe mine. Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 EVRIKA!!! :98 Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 mul?umim!!! (nu e nici o ironie!!!)eu, cel pu?in, nu m-am apucat s?-mi criptez datele (la fel ?i majoritatea forumului), a?a c? problema mi-e perfect paralel?...dar cel pu?in, acum ?tim cam ce-ar trebui s? facem în cazuri din astea!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum