Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A aparut Opera 10

Badman

Postări Recomandate

opera la mine oricand a fost cel mai rapid indiferent de taburile deschise, am renuntat mai demult la el ca nu ma autentifica automat pe forum

La mine acum nu mai vrea deloc. La inceput a fost foarte Ok, dar acum nu mai reusesc sa ma logez ( acum am intrat cu firefox ). Asa mai imi facea si Firefox-ul...ii dau autentificare, user, pass, intra pentru 2 secunde si apoi ma da afara.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

8

• Stefan

5

• yo9hnf

5

• Badman

4

Top autori în acest subiect

las'c? ?i la mine e la fel: am asociat din control panel, ?i degeaba, ym tot cu IE deschide paginile.e drept, n-am verificat s? aib? ?i el propriile asocieri...

la fel si la mine am lucrat si in control panbel si tot IE e ala smeker
Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Hello ! Am si eu o problema cu Opera.Imi vede arhivele (.zip sau .rar de ex.) de pe forum ca fiind pdf-uri cand vreu sa le deschis. Am modificat la "download" fisierele respective si am pus sa se deschisa cu WinRAR, dar tot cu Acrobat Reader le deschide. Acum trebuie sa le salvez pe hdd ( le salveaza .pdf) si sa le schimb extensia .Idei?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări