yo9hnf Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 opera la mine oricand a fost cel mai rapid indiferent de taburile deschise, am renuntat mai demult la el ca nu ma autentifica automat pe forumLa mine acum nu mai vrea deloc. La inceput a fost foarte Ok, dar acum nu mai reusesc sa ma logez ( acum am intrat cu firefox ). Asa mai imi facea si Firefox-ul...ii dau autentificare, user, pass, intra pentru 2 secunde si apoi ma da afara. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 la mine merge autentificarea insa nu pot sa il fac ca "default browser". cu toate ca debifez sa numai fie default firefoxul si internet explorere tot mozilla ramane Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 la mine merge chiar foarte bine ASA ai facut? : control panel --> add or remove programs --> Set program access and defaults Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 las'c? ?i la mine e la fel: am asociat din control panel, ?i degeaba, ym tot cu IE deschide paginile.e drept, n-am verificat s? aib? ?i el propriile asocieri... Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 las'c? ?i la mine e la fel: am asociat din control panel, ?i degeaba, ym tot cu IE deschide paginile.e drept, n-am verificat s? aib? ?i el propriile asocieri...la fel si la mine am lucrat si in control panbel si tot IE e ala smeker Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 dezinstaleaza IE-ul si vezi ce comenteaza.eu prima data am avut default IE dupa care firefox si acum opera. doar ca opera nu stie sa intre din ym direct in email logat Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 ok o sa incerc ati aflat cum puteti adauga mai multe caute la speed dial? eu mi-am bag 16 pt inceput http://operawatch.com/news/2008/06/how- ... opera.html Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 cone to nu are ce face poate scrie in opera in bara de adtesa opera:config mai sunt multe "trucuri" dar cine sa le caute Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 ce nu imi place la speed dial de la opera faptul ca imaginele le pune programul singur si am niste imagini de te doar capu Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 cine stie cum se face ca sa deschida fisierele torent direct cu bitcomet Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 merge! ms mult (am bit comet dar functioneaza si cu bit) Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Hello ! Am si eu o problema cu Opera.Imi vede arhivele (.zip sau .rar de ex.) de pe forum ca fiind pdf-uri cand vreu sa le deschis. Am modificat la "download" fisierele respective si am pus sa se deschisa cu WinRAR, dar tot cu Acrobat Reader le deschide. Acum trebuie sa le salvez pe hdd ( le salveaza .pdf) si sa le schimb extensia .Idei? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 In Advanced -> Downloads scoate-i exntensia la fisiere, vad ca opera le marcheaza cu "nope". Cel putin asa este la mine si nu am probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum