Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A aparut Opera 10

Badman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

8

• Stefan

5

• yo9hnf

5

• Badman

4

Top autori în acest subiect

eu am 9.27 si pot spune ca merge ok. ia sa vedm si 10 .dar sper sa nu manance mai mult ca asta la RMA ca inebunes, ca doar e un browser.l.e: am pus 9.63 si vad ca merge mai bine ca 9.27 :nebunrau: daca ii dau Update la asta zice ca e ultima versiune :sparge: nu il gaseste pe 10 pentru ca e beta?

Link spre comentariu

s? ne spui peste vre-o lun? dac? mai e la fel de rapid ca acum!!! :rade: ?i ff3-ul proasp?t instalat zboar?, dar dup? ce adaugi câteva extensii, ?i începi s?-l folose?ti în mod regulat cu minim 5-10 taburi deschise... parc? e cam lent, nu-i a?a??? :ciuda:

Link spre comentariu
  • Administratori

opera la mine oricand a fost cel mai rapid indiferent de taburile deschise, am renuntat mai demult la el ca nu ma autentifica automat pe forum

Link spre comentariu

Merge MULT mai repede decat Chrome dar mi se pare cam ciudat la descarcari ( de exemplu fisierele *.torrent, ma tot chinui sa le fac sa se deschida cu uTorrent si nu cu BITtorrentul lui ) si ma enerveaza corectarea aceea care apare la scris (ca la Word).

Link spre comentariu

din cate stiu fazele sunt alfa, (pre beta dar nu de fiecare data), beta si finalbeta fixeaza unele buguri de la alfa deci mai bun. nu tin mortis sa am beta dar credeam ca a iesit si era normal sa iau cea mai nou versiune

Link spre comentariu

alfa merge bine. autentificarea pe forum o fac cu Ctrl+Enter.nu stiu daca la vers. 9.27 avea functia Tile dar imi place chestia asta.. au resuit sa distruga si firefoxul, nu-s ce are ca merge tare greu acum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări