Administratori Badman Postat Ianuarie 21, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 L-am luat de curios, e bestial la incarcarea paginilor, cred ca trec iar la Opera Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Stiam ca 10-le e inca in varianta beta... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 aia beta de test Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 eu am 9.27 si pot spune ca merge ok. ia sa vedm si 10 .dar sper sa nu manance mai mult ca asta la RMA ca inebunes, ca doar e un browser.l.e: am pus 9.63 si vad ca merge mai bine ca 9.27 daca ii dau Update la asta zice ca e ultima versiune nu il gaseste pe 10 pentru ca e beta? Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 s? ne spui peste vre-o lun? dac? mai e la fel de rapid ca acum!!! ?i ff3-ul proasp?t instalat zboar?, dar dup? ce adaugi câteva extensii, ?i începi s?-l folose?ti în mod regulat cu minim 5-10 taburi deschise... parc? e cam lent, nu-i a?a??? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 opera la mine oricand a fost cel mai rapid indiferent de taburile deschise, am renuntat mai demult la el ca nu ma autentifica automat pe forum Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Super tare ! se deschide orice site instantaneu . super. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Opera deschide asa de rapid siturile pentru ca incarca prima data textul si dupa aia imaginile iar daca intri pe pagini care ai mai intrat nu mai incarca pozele ca le are stocate Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Merge mai repede decat Google Chrome ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Merge MULT mai repede decat Chrome dar mi se pare cam ciudat la descarcari ( de exemplu fisierele *.torrent, ma tot chinui sa le fac sa se deschida cu uTorrent si nu cu BITtorrentul lui ) si ma enerveaza corectarea aceea care apare la scris (ca la Word). Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 eu nu am gasit decit varianta alfa http://www.opera.com/browser/next/ sigur a iesit beta? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 10.0 alfa.Pai de ce vrei beta?Alfa nu e versiunea terminata? Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 din cate stiu fazele sunt alfa, (pre beta dar nu de fiecare data), beta si finalbeta fixeaza unele buguri de la alfa deci mai bun. nu tin mortis sa am beta dar credeam ca a iesit si era normal sa iau cea mai nou versiune Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 alfa merge bine. autentificarea pe forum o fac cu Ctrl+Enter.nu stiu daca la vers. 9.27 avea functia Tile dar imi place chestia asta.. au resuit sa distruga si firefoxul, nu-s ce are ca merge tare greu acum. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Firefoxul se misca mai prost ca Internet Explorer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum