Adrian_BBS Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Salutare......am si eu cateva intrebari in legatura cu o schema pentru punerea in punte a unui amplificator stereo (din 2*100W in 200W), este vorba despre schema lui rod elliott (fig.2): http://sound.westhost.com/project14.htm - cand amplificatorul este in punte trebuie sa pun boxa cu impedanta cat cele 2 canale...adica daca ampliful scoate 2*100W in 4 ohmi si il trec in punte trebuie sa pun boxa 200W 8 ohmi? Am vazut ca sunt cateva explicatii acolo dar am avut cateva probleme cu traducerea iar translatorul de la google nu m-a ajutat deloc....imi traducea anapoda - am vazut ca scrie acolo ca trebuie conectat +OUT la un amplif si -OUT la celalalt amplif......e nevoie de 2 module deastea ?..cate unul pe fiecare canal?...am facut un desen cu ce vreau sa zic.....in cazul in care am desenat bine cum vin conectate la amplif....ca sunt 4 iesiri?....printr-un comutator ?....va multumesc pentru rambare Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 20, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 uite unu gata facut http://www.hi-end.ro/inversor-semnal-audio-p-2052.html nu e nevoie de 2, una din iesiri o pui la un amplificator iar cealalta la celalat amplificator Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 am vazut kitul produs de tine...de acolo am plecat cu ideea....mai am o nelamurire.....ai zis ca am nevoie doar de un singur modul....pot folosii statia si stereo sau dupa ce pun acel convertor o sa fie numai mono (in punte)? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 20, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 poti folosi si stereo dar trebuie sa pui niste intrerupatoare din care sa poti dezactiva jucaria si sa schimbi configuratia la iesire spre difuzoare ca in punte difuzorul este alimentat de la cele 2 iesiri ale etajelor de amplificare iar in configuratie stereo difuzoarele sunt alimentate fiecare de cate un amplificator Nu ma pricep la explicatii dar sper ca ai inteles Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 am inteles idea dar nu am inteles (probabil din cauza oboselii) cum vin toate conectate(adica preul, adaptorul, comutatorul)...daca ai ceva timp pentru un desen ti-as fi recunoscator... Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 viewtopic.php?f=35&t=36171vezi aici cum merge treaba cu comutatorul mono-stereodesi acolo se lucreaza cu semnal balansat,principiul e aceelasi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum